Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Dramatisk OGP

10.06.2018 18:18 Rolf-Henning Pedersen

Urlo Dei Venti og Enrico Bellei var overlegne vinnere av OGP. Foto: Eirik Stenhaug

Superfavoritten Twister Bi galopperte, italienske Urlo dei Venti vant enkelt og trønderen Evil Enok M.E. spurtet fantastisk til en sensasjonell annenplass verdt 750 000 kroner i Oslo Grand Prix.

De fleste trodde at fjorårsvinner Twister Bi skulle forsvare seieren i Oslo Grand Prix, men kjempefavoritten forsvant allerede fra start.
- Twister Bi fungerte ikke. Galoppen var ikke til å unngå, sa kusk Christoffer Eriksson til RDs Kurt Hella etter løpet.
- Twister Bi trenger å ha ting på sin måte. I dag fikk han ikke det, og da oppførte hesten seg som han gjorde tidlig i karrieren. Twister Bi er i full orden, men ble for hissig i dag, sa trener Jerry Riordan etter løpet. Langt mer fornøyd var Noralf P. Brækken, som i sitt sjette! OGP ble toer med Evil Enok M.E., som de fleste regnet som sjanseløs før løpet.

- Kunne blitt spennende
- Om ekspertene regnet han som sjanseløs så visste ikke Evil Enok M.E. det. Jeg visste hesten var i form, og slike løp er ikke de vanskeligste å kjøre. Vi kom perfekt til i tredje utvendig, og jeg kunne kjøre rett fram på siste bortre. Inn mot siste sving var jeg på vei innenfor Rajesh Face, men Per Oleg (Midtfjeld) la inn og jeg måtte ta opp. Om jeg hadde kommet fram der så kunne det blitt spennende også med tanke på seieren, sa Brækken etter den råsterke prestasjonen verdt 750 000 kroner.

Enkelt fra tet
Da Twister Bi galopperte hadde den italienske stjernen Urlo dei Venti ingen problemer med å sikre seg teten i OGP. Da var løpet kjørt.
- Taktikken var enkel da Twister Bi galopperte. Urlo dei Venti er en fantastisk traver som alltid gjør sitt beste, sa den italienske kuskestjernen Enrico Bellei etter seieren verdt 1,5 millioner kroner. Den andre norske representanten Cokstile fikk et perfekt løp i lederryggen, men 5-åringen var like svak som på Solvalla og ga seg allerede 600 meter fra mål.

Urlo Dei Venti vant på 10,5, mens Evil Enok M.E. noterte 11,1 på annen.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.