Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Må være rolig

13.06.2018 12:26 Rolf-Henning Pedersen

Emil Mollyn og Ole Johan Østre er en skikkelig vinnerduo. Foto: hesteguiden.com

V76 Jarlsberg: 2 Emil Mollyn har tatt fem seire på ni forsøk i år, men fått femtepremie som best over 2600 meter. - Distansen spiller ingen rolle om han bare er rolig, sier kusk Ole Johan Østre til Equus.

2 Emil Mollyn i V76-1 var tilbake i vinnerslag sist etter to nederlag. Da speedet han inn til seier etter sterk avslutning. Med bare to hester på strek blir det trolig tet denne gangen.
- Det kommer litt an på hva Øystein (Tjomsland bak Philip Ess) tenker, og hvor rolig 2 Emil Mollyn er. Hesten var veldig fin sist, og distanseøkningen frykter jeg ikke om han er rolig og regulerbar. Formen er fin, og Emil Mollyn kjemper normalt om seieren, sier Østre, som varsler for en annen hest enn den han kjører i V76-3.

Munnoperert
- Jeg hadde lovet å kjøre 4 Lex Odin i V76-3, men tror 6 Best Ruggen er en bedre mulighet. Den hesten har et stort potensial, og han er operert i munnen etter siste start hvor det ble fjernet flere brukne tenner. Det var trolig årsaken til hvorfor hesten har vært så entømt. På sitt beste er Best Ruggen en seierskandidat. Lex Odin er jevn og stabil, og hesten var veldig god i et 5-årslløp sist på Romme. Han er vanskelig å vinne med, men absolutt en trippelkandidat.

Kan 1,33
- 12 Photoshoot O.S.
i V76-4/V5-1 er i meget bra form, men står vrient til i innerspor på tillegg. Løser det seg er han ikke noe dårligere enn de andre, men mye må klaffe om han skal vinne. Likevel en strek for de som garderer bredt.
- 1 Turbo Teddy i V5-5 galopperte direkte sist, tapte mye og jeg kjørte kun etter siste pengene. Han la inn 1,28 siste 500, så fart er det i hesten. Jeg tror han kan 1,33 på distansen, men trolig er ikke det godt nok mot Tjomslands 2 Våler Nikolai. Det er sikkert en 3-åring som kan mye bedre enn prøveløpet på 32,4, tror Ole Johan Østre.

Innleveringsfrister Jarlsberg.
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.