Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Spent på svensken

13.06.2018 12:25 Even Elvenes

Erlend Rennesvik. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus media).

V76 Jarlsberg: - Jeg ble ringt opp og spurt om jeg kunne kjøre 6 Beaks Manello (V76-2) onsdag kveld. Jeg er spent på svensken, innleder Erlend Rennesvik. - En bra hest, men ingen stjerne. Tidsmessig kan han 1.15.5, svarer trener Erik Berglöf.

- Vi tar ett løp om gangen, men viser Beaks Manello litt mer utvikling kan E3 være aktuelt om noen uker. Han har en «jäcklig» stamme. Mora Ydra Briljant var «görgo», fortsetter varmlenningen Berglöf. 
- Det blir mange endringer nå. I Norge er det forbudt med pisk. Jeg seler ut med ørepropper som kan rykkes, det har jeg testet i trening og vet at han reagerer. Videre går han barbeint bak, og lettes foran også. Jeg er spent, fortsetter Erik til Equus.

Pebbe med rett oppgave
Tilbake til Rennesvik. 
- Hva kan du om 9 Pebbe Simoni i V76-6/DD-1?
- Jeg kjenner ikke til dagsformen etter pausen, men oppgaven er helt rett. Vel, om 6 Lighthouse West skulle få tet og holder 13-fart underveis kan det bli vrient. 
- Du har med deg 5 Southwind Gizzel fra stallen i V76-7/DD-2. 
- Hun var bra sist og hadde litt krefter igjen etter en reise bak Reallyokay. Løpet onsdag er hardere, får hun tredje, fjerdepremien er det bra. Som sagt er jeg mest spent på svensken, avrunder Erlend.

Frister
* V76 kl. 19:00
* V5 kl. 20:05
* Dagens Dobbel kl. 20:45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.