Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tet og slutt?

13.06.2018 12:26 Jan Elvestad

1 Wanda Classic har flotte forutsetninger i V76-2 (Foto:Hesteguiden.com)

V76 Jarlsberg: - Førstespor med en startrask hoppe, jeg tror på tet fra start til mål forteller Kristian Malmin.

1 Wanda Classic (V76-2) har innledet karrieren på beste vis, med første-, andre- og tredjeplass i livets tre første starter. Onsdag står hoppa innbydende til i førstespor, og kusk Kristian Malmin er optimist;

- Jeg må si forutsetningene er perfekte for 1 Wanda Classic på onsdag. Hoppa er kjapp i vei, jeg tror ingen klarer å hente en lengde på oss. Fra tet mener jeg vi skal kunne vise fram en 14-tid om nødvendig, det bør etter mitt syn kunne rekke til sier. Jeg kan ikke si annet enn at jeg tror på en god vinnermulighet.
- Vår andre starthest i løpet (Malmin driver trenerstall sammen med Trond Anderssen), 5 Delight Classic, er i fin utvikling, men har et mer sjanseartet startspor. Med rett reise ser jeg ikke bort fra at hun ender på trippelen.

- 8 Emma Buitenzorg (V76-4/V5-1) kommer tilbake etter nesten tre måneders løpspause. Formen er ok, men startsporet gjør meg betenkt. Fra et trangt fjerdespor er galoppfaren absolutt tilstede. Jeg er godt fornøyd om vi sikrer oss en bra premie onsdag.

- Hva med deres to hopper i V76-7/V5-4/DD-2?
- Det er to bra hester, men begge har onsdag fått vanskelige startspor.
- 8 Lady Lane har slitt med krysslammelse og hatt en lengre løpspause. Hun ser fin ut i trening, men trolig blir det et løp bakfra etter pausen. 
- 11 Luxury Tile var bar sist etter å ha skuffet på Åby. Om det skulle bli overpace stiger sjansene for hoppa, men jeg vil si begge hestene kun er outsidere fra dårlige startspor.

Innleveringsfristene:
* V76 kl. 19:00
* V5 kl. 20:05
* DD kl. 20:45 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.