Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Storløp, Justify og dronning-oppdrett

13.06.2018 11:48 Ola Jakobsen

I USA gikk det siste løpet i Triple-Crown serien av stabelen natt til søndag. Justify som tidligere hadde vunnet både Kentucky Derby og Preakness Stakes, kunne bli den 13. hesten som vinner alle tre løpene. Justify vant løpet enkelt.

SUKSESSEN fortsetter også for William Buick. På lørdag red han D`bai inn til knepen seier i et Gruppe 3-løp på Haydock.

UNDER lunsjgaloppen på Øvrevoll onsdag vil publikum stifte bekjentskap med en spennende treåring fra trener Bent Olsen. Learn By Heart som starter i løp 5 (V5-3) er oppdrettet av dronning Elizabeth, hvor pappa er selveste Frankel.
Alle husker Frankel som aldri gikk på et nederlag. Hele fjorten seire ble det for hesten som var den høyst rangerte i hele verden i mai 2011. De som vil ha en hoppe bedekket med med Frankel må grave dypt i lommeboka. Bedekningsavgiften er på hele 175.000 pund, omregnet til ca 2 millioner norske kroner. Han bedekket i 2017 hele 195 hopper, noe som gir en inntekt til eierne på nesten 400 millioner kroner.

DET er storløp i Malmø torsdag kveld. Svensk Derby Trial og Voterlöpning er høydepunktet på en kveld med nesten to millioner ekstra jackpotkroner i V64-spillet. Flere norske hester reiser nedover, og nedtellingen til Svenskt Derby har begynt. Torsdag kveld vet vi hvem som kan kalle seg Derby-favoritt.

DEN 18. Juni avgjøres Stockholm Stora Pris på Bro Park. Startlisten skal være klar tirsdag ettermiddag, men jeg vet at flere norske hester reiser til den svensk hovedstaden.

NÅ kommer storløpene på løpende bånd. Alle som er glad i galopp har mye spennende å se fram imot. Vi begynner allerede med lunsjgalopp på Øvrevoll onsdag. Flotte felter og flere spennende hester kommer til start.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.