Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Banker på Tool Box

12.06.2018 19:35 Tom W. Johannessen

Lunsj-V4/V5 Øvrevoll: Jan-Erik Neuroth rir fem hester i lunsjen - og banker én av dem på sitt V4-forslag for Budstikka: - Jeg tror på 13 Cool Box Carlras i V4-4/V5-2, sier Jan-Erik til Equus.

* Han vant på samme hest etter en sterk finish på Klampenborg 19. mai på en hard bane. Sist ble Tool Box Carlras (Helle Christensen trener) fjerde på Øvrevoll for Rikke Bay Torp; slått 5,5 lengder av vinneren.

- Han ble dratt ut i første sving og tapte vel en seks-sju lengder, sier Jan-Erik som ikke bekymrer seg for startspor 13:
- Det spiller egentlig ingen rolle i et løp med ytre sving. Jeg tror som sagt på en veldig god vinnersjanse. Men jeg nevner at hesten er best på god bane - selv om han vant på hardt på Klampenborg. Men der hadde jeg pisk, uttaler Jan-Erik og vurderer de andre starthestene:

- 6 Dardenne (V4-2, Wido Neuroth) er ute på en ok distanse, men banen er nok for hard. Han er best på tung bane, trives ikke når det er hardt, byr seg ikke skikkelig til da. Men en trippelplass bør han klare. 

- 2 Delacroix (V4-3/V5-1, Wido Neuroth, Svensk Galopps bilde) er det litt det samme med. Skal ha tyngre underlag. Men hesten er bra nok - bare så det er sagt.

- 5 Deecider (V5-3, Yvonne Durant) står hardt til og er ute etter premie.

- 9 Miss Trinity (V5-5, Helle Christensen) er en vanskelig hest, "puller" ekstremt mye. Har ellers gått greit på Klampenborg og bør klare en plass blant de tre.

"Fifty/fifty hvem som er den beste sjansen"
Anna Pilroth, som leder på Øvrevoll rir to i lunsjen: - Hvem som er den beste sjansen? Det er fifty/fifty mellom mine, sier Anna og kommenterer starthestene:

- 8 Sans Appel (V4-4/V5-2, Tobias Hellgren) er en hest vi kjøpte på auksjon. Har vært plaget av skader og sykdom, kom aldri til Dansk Derby. Er blitt fire år nå; jeg var fornøyd med ham sist da han gikk i front og til slutt ble fjerde i et lite felt. Er langt unna toppform, en plass blant de fem er bra. Gress skal passe, noe tyngre hadde nok vært bedre. La meg si at han er en typisk "nestegangshest". Men jeg skal ikke si definitivt at han ikke kan vinne her, motstanden skremmer ikke. 67 kilo er ikke noe problem. Han er gigantisk, meg eller en elefant på ryggen spiller ingen rolle.   

- 2 Smooth Escape (V5-5, Gina Mathisen) er bra og forsvarer formtallet - selv om hun nok skulle hatt litt mykere bane enn det blir onsdag. Løpet er åpent, jeg anbefaler bred gardering her, sier Anna til Equus.

*  - 4 Marshall Runner (V4-2, Isidro Vergara trener) var det for rask bane for sist. Distansen i dag er nok litt kort, vi håper på trippel, sier Silja Støren.

* Innleveringsfrister:

V4: 12.20
DD: 13.10
V5: 13.10

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.