Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

En "varning" fra Dina

14.06.2018 17:15 Tom W. Johannessen

Se opp for Dina med etternavn Danekilde! Hun trener tre - og rir en hun ikke trener på hjemmebanen Jägersro i kveld.

Dobbel jackpot-V64 Jägersro: Dina Danekilde trener tre - og rir én hun ikke trener på Jägersro i dag. - 13 Potala (3. løp) og 11 Honeymoon Honey (V64-4) er hestene jeg tror mest på. En "varning" på sistnevnte, sier Dina til Equus. 

Hun fortsetter: - Men han må få et billigere løp enn sist. Startsporet er helt ok. Han vil heller gå rundt dem. Jeg rir 2 Little Lily for Søren Jensen i V64-1. Løpet er åpent, hun kommer bakfra og er ute på en bedre distanse igjen denne gang. Men det er gode hester i mot, sier Dina til Equus.

* Cathrine Erichsen sender to hester til Jägersro. - Beste sjansen? Likeverdige, det er to "longshots", sier Cathrine og vurderer:
- 3 Master Bloom (V65-5/Derby Trial) var ute på en løs og dårlig bane sist. Dette er en hest jeg har hatt tro på hele tiden. Han står hele dagen og bør nok kunne opp mot 80. Vi får rett og slett se. Et "longshot". Det er gode hester i dette løpet.

- 1 Layton (V65-6/Voterlöpning) går nå ned i distanse. Trener jævla' bra; er den eneste som kan henge med Duca Di Como i trening - og har et hjerte av gull. Det samme her. Veldig tøffe hester i mot. Også et "longshot."  

* Det ble ingen utbetaling for verken fem eller fire rette på Färjestad mandag. Dermed overføres hele SEK 1.969.518 til sekserpotten på Jägersro Galopp torsdag.

* Innleveringsfrister:
V64: 19.30
V4: 20.14
DD: 21.01
Banekode: 32

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.