Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Espen følger opp Pål?

14.06.2018 17:16 Magne Engebretsen

DD Klosterskogen: I kveld ligger det 50 000 kroner ekstra i Dagens Dobbel-potten. Espen Løbergs hos Plutos skal følge opp Stanghjørnet og Pål Jensens DD-suksess fra Jarlsberg igår.

- Det er bare å ta av seg hatten for Pål Jensens DD-tips til Jarlsberg igår. Han satte jo DD'n til 93 i odds på til sammen tolv rekker - bra jobba! Nå skal jeg forsøke å følge opp, men jeg velger en helt annen løsning. Jeg tror kort og godt at jeg har en vinner i hver av avdelingene og spiller en DD rett ut, sier Espen Løberg hos Plutos i Porsgrunn.

Han vurderer de to DD-oppgjørene slik:

DD-1/5. løp/V65-5/V5A-3/start 20.25:
- Det virker som det endelig har løsnet skikkelig for 2 Eigelands Rebecca. Prestasjonen sist var voldsom,  1.25,8 siste 800 etter størstedelen av løpet først  i andrespor og full fart i kassa. Det er sterke papirer på Klosterskogen. Jeg forstår selvfølgelig de som vil spekulere mot en stor favoritt som kan vise til en galopprosent på 67 hittil i karrieren, men hun virker mye mer stabil nå. Det er en eller mange, og jeg velger Eigelands Rebecca.

DD-2/6. løp/V65-6/V5A-4/start 20.45:
- Her tror jeg sportrekningen avgjør løpet. Både på form og klasse holder jeg 5 Victor Hastrup for å være en vel så god hest som 3 Uncle Wise As, men det betyr lite sånn jeg leser løpet. De møttes 1. desember i fjor fra nøyaktig samme spor, og Victor kunne ikke hente en lengde. Begge er bra fra start, men ikke superraske. Det ligger i kortene at 1 Pompano Reza eller 2 Symphonic Lennox slipper til Uncle og at Victor får den utakknemlige posisjonen utvendig for lederen. Det er mye formløst i dette løpet, og fra tidlig tet er det klar fordel Uncle Wise As

DD Forslag:
DD-1: 2 Eigelands Rebecca
DD-2: 3 Uncle Wise AS
Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.