Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Ranheim-jubel i DD?

15.06.2018 07:14 Magne Engebretsen

Kristoffer Løkberg byr på sine daglige DD-tips under hele VM. (Foto: IMG)

Dagens Dobbel: Fra og med torsdag og under hele perioden med verdensmesterskapet i fotball vil Kristoffer Løkberg fra sensasjonslaget Ranheim by på sine daglige vurderinger til Dagens Dobbel.

26-åringen som herjer norske fotballbaner sammen med sine lagkamerater i sensasjonslaget Ranheim, legger ikke skjul på at han har travsport som hobby. 
- Det begynte for tre år siden. Vi var en kompisgjeng som var på travbanen. Jeg husker at jeg gikk noen kroner i overskudd, men det var samme dag som en trønder vant 22 millioner i V75. Det var jo med på å tenne interessen litt ekstra, det. Nå har jeg fast bord på Leangen og er på kjøringene så ofte jeg kan. Jeg liker både spillet og ikke minst sporten. Trav er topp, synes 26-åringen.

Bankmann og lærer
Kristoffer Løkberg har nok en noe mer variert hverdag enn mange av sine kollegaer i Tippeligaen. Løkberg er slett ikke proff på heltid, men har jobber ved siden av fotballen:
- Jeg har 50 prosent stilling i bank, og jeg har 20 prosent stilling som lærer i videregående skole. Jeg trives med å ha mange jern i ilden, og det er bra å ha noe å falle tilbake på når fotballkarrieren er over, sier trønderen som har spilt for både Strindheim og Sheffield United, men som de siste syv sesongene har spilt for Ranheim.

Kompis med Helland
Kristoffer Løkberg og hans Ranheim er lillebror i Trondheim. Det er selvfølgelig Rosenborg som er kongen av fotball:
- Jeg tror mange har blitt overrasket over hvor bra vi har klart å bite fra oss, men dette viser at systematisk arbeid over tid gir betalt. Oppgjøret tidligere i år, hvor vi møtte Rosenborg på et fullsatt Lerkendal, var magisk - et minne for livet! Jeg er god kompis med Pål Andre Helland på Rosenborg. Han er født med gullhår og har alle molfotoer med seg! Vi har et felles tippelag, men jeg har ikke vært med på noen riktig høye utbetalinger ennå, men jeg får håpe at det løsner.

Følger med hver dag
Selv med mange jern i ilden, så får Kristoffer Løkberg med seg det som skjer på travbanen:
- Jeg spiller ikke hver dag, men jeg sjekker resultater og Rikstoto Direkte hver dag. Trav er en fascinerende sport, og når vi nå har fått hest på stallen til Jomar Blekkan, er det fristende å få bli med og kjøre hest. Jeg har stor respekt for de enorme dyrene, men jeg har lyst til å lære mer.

Daglige DD-tips
Hver eneste dag mens VM i fotball pågår vil Kristoffer Løkberg by på sine tips til Dagens Dobbel iform av en videoblogg:
- Jeg håper å treffe blinken fra tid til annen. I debutomgangen på Klosterskogen idag var jeg inne på å anbefale tre hester i DD-1, men valgte til slutt banker på 2 Eigelands Rebecca. Jeg tror hun er god nok til å vinne fra dødens, men jeg var inne på å gardere med 3 Ruskeli Blesa og 5 Eldvina. I DD-2 gir jeg full tillit til 3 Uncle Wise AS. Jeg tror på tidlig tet og seier for ham, sier Kristoffer Løkberg.

På spørsmål om hvem han tror vinner fotball-VM kommer han med et spennende tips:
- Jeg tror Belgia vinner VM. Det er et meget godt lag, og jeg tror det landet kan overraske.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.