Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Banker fra Tjomsland

13.06.2018 20:58 Richard Ekhaugen

- Jeg synes Magnums Othello forsvarer et bankerstempel, melder Øystein Tjomsland.

Lunsj-V5 Sørlandet: Hjemmetrener Øystein Tjomsland er enig med spillerne før torsdagens lunsjomgang på sørlendingens egen lekeplass.

Magnums Othello gikk på sitt første tap i regi Øystein Tjomsland på Bjerke sist, men falt i høyeste grad med flagget til topps. På hjemmebane torsdag er 5-åringen klar til å starte en ny seiersrekke.
- 5 Magnums Othello (V5-2) var bra sist og har trent fint i etterkant av Bjerke-løpet. Han skal ha en fin sjanse i dette løpet, og jeg synes han forsvarer et bankerstempel, sier Tjomsland bekreftende på direkte spørsmål fra Equus.

Mot større oppgaver
- 7 Ervin Boko
(V5-4/DD-1) har gjort to fine løp for oss, og trener fortsatt fint. Her møter han noen gode, men jeg synes han skal regnes i fremste rekke. Han er relativt bra fra start, så vi får se om vi kan være med litt. Han trenger noen løp til etter lang pause før han har toppform, mener Tjomsland.
Etter prestasjonen sist var det kanskje ikke lunsjløp vi hadde forventet å se ham i neste gang?
- Nei, Ervin Boko besitter kvaliteter til å være med i større sammenhenger utover i sesongen, påpeker hjemmetreneren.

Giret seg opp
- 6 Loquito Star
(V65-1) kom litt for tidlig opp bak bilen sist, og ble for giret. Etter galoppen ble det litt for mye å ta inn igjen. Da hesten foran galopperte i siste sving, brøt også Loquito Star ut og hoppet. Han trener uforandret fint og jeg tror ikke det er noe i veien med formen, en outsider i dette laget, mener 47-åringen fra Søgne.

Behandlet i knærne
- 6 Tinas Odin
(V5-5/DD-2) ser helt grei ut i trening etter å ha blitt behandlet i knærne. Feilfritt kan han klare en plass blant de tre og kan ses som en outsider. 1 Kaptein Sabeltann (V5-5/DD-2) og 3 Dante Kievitshof (V5-4/DD-1) kjemper begge om premier, sier Øystein Tjomsland.

Innleveringsfrister Sørlandet:
V5 kl. 13:40
DD kl.14:22

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.