Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tror på to syvere

14.06.2018 11:15 Lars Anvar Kolle

Forus Travbane - 16.06.2018

Valle Mattis har vist kanonform i det siste. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Forus: To hester som har imponert meg stort i det siste har topp sjanser til å følge opp. Jeg synes omgangen er ganske vrien, og her er det rom for høy utbetaling.

Omgangens luring: 7 Tangen Elvira i V75-2

1. avd: Her er det mange bra hester på farten. 12 Into the Sun har vist prima form i det siste og går slett ikke av veien for langt løp. 13 I Am The Tiger er i toppslag og var god toer bak favoritten sist. Han har tidligere vist at han takler lange distanser. 1 Tallahassee står innbydende til på strek og var god da det ble seier sist. 6 Gigolo N.L. kommer med strålende rad og er spillbar direkte. 9 Xante er meget god når alt klaffer, mens 10 Goeie Gozer feilet bort en plass i toppen sist. 11 Trust Boom Bay satt for lenge stengt sist, men taktet fint da åpningen kom. Han kan duge her.

2. avd: 9 Professor Ø.K. feilet seg bort som hardt betrodd sist, men har imponert i seiersløpene og er nok moden for en rekordforbedring. Feilfri runder han trolig alle. Se opp for 7 Tangen Elvira som er mer enn god nok for en plass i toppen om hun holder seg til trav. 12 Karmland Stilson har utviklet seg enormt og kan runde alt og alle igjen.

3. avd: 7 Avenue Boulevard var meget god på Klosterskogen sist, hvor han vant enkelt tross tung reise. han må nok gjøre grovjobben påny, men jeg tror han har en bra sjanse til å lykkes.

4. avd: 5 Floris Baldwin tapte på Solvalla sist, men har ellers vært veldig god og har trukket et fint spor. Han er min klare favoritt her. 10 Massive Attack er også en veldig bra hest som vil dra stor fordel av hardt tempo. 3 Thai Profit er i storslag og har et flott spor. 4 Lucky Vegas er en god traver som er travsikker og rask fra start. Her kan han dukke opp i toppen.

5. avd: 12 Brenne Blissi har en helt riktig oppgave her og bør ha en topp sjanse til å runde alle, men hun har vært litt variabel i det siste. 7 Valle Tiril har utviklet seg mye og har blitt en fin-fin traver som kjemper i toppen her. 5 Løkki Flaksa kan kjøre seg tidlig til tet, og da er hun slett ikke ueffen.

6. avd: 7 Vainqueur R.P. viste sitt sanne jeg da han vant sikkert fra tet sist. Han er hesten å slå her også. 3 Zelov er en meget bra hest. Fra bra spor på en riktig distanse skal han ha en god mulighet. 1 Robin G.T. viste fram 1.10-tallet sist og var veldig positiv. Fra innerspor kan han fort lede hver meter. 8 Ourastile har vært svært god så langt, men nå møter han helt annen motstand enn han er vant til. Skal likevel regnes. 9 Silver Wing var meget god sist og viste litt av hva han kan. Her kan han runde alle med klaff.

7. avd: 7 Valle Mattis er i kanonform. Han er god fra start, og jeg tror han vinner dette løpet fra dødens. Jeg har klokkertro på at han tar en ny seier.

FO_NR_2018-06-16
Avd V75 - kr 630,00
1 1, 6, 9, 10, 11, 12, 13
2 7, 9, 12
3 7 Avenue Boulevard (DK)
4 3, 4, 5, 10
5 5, 7, 12
6 1, 3, 7, 8, 9
7 7 Valle Mattis

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.