Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Elitehest i montédebut

15.05.2018 09:39 Rolf-Henning Pedersen

Thai Broadway forsøker seg for første gang under sal. Foto: hesteguiden.com

V76 Bjerke: 4 Thai Broadway har vært en elitehest hele livet og tjent 5,4 millioner. Onsdag debuterer topphesten i monté!

4 Thai Broadway i 8. løp/V75-6/V5A-3/DD-1 er en skikkelig jernhest med strålende karrierer for både Trond Anderssen og Björn Goop. Nå er 9-åringen igjen tilbake i trening i Norge, nærmere bestemt hos Anders Lundstrøm Wolden på Bjerke. Tre starter på norsk jord har ennå ikke gitt seier, men den kan komme onsdag hvor Thai Broadway debuterer i monté og møter enklere selskap enn vanlig.

Ridd i trening
- 4 Thai Broadway
har levert sterke løp i det siste, men havnet i dødens og det går ikke. Nå forsøker vi ham i monté for at hesten skal møte litt billigere motstand og forhåpentligvis få en god opplevelse. Amanda (Robertsen) har ridd ham i trening, og det har fungert bra. Han må gå litt tyngre belastet enn i travløp, og det gir usikkerhet, men jeg håper og tror han kjemper om seieren, sier Wolden til Equus.

Tet og seier?
Bjerketreneren, som hadde en fantastisk finaledag på landets hovedbane lørdag, sender ut 2 Villas Cato mot eliten i 9. løp/V76-7/V5A-4/DD-2. 6-åringen møter garvede elitehester og har kun tjent 627 599 kroner, men Wolden har likevel seierstro.
- 2 Villas Cato er skikkelig på gang. Han møter mye bedre hester nå, men følger Will Prinsen i trening og han matcher disse. Villas Cato er rask fra start, og jeg håper han presser seg til tet. Fra den posisjonen kan han 23,0, og det tror jeg skal rekke en bit. Jeg har seierstro, sier en optmistisk Anders Lundstrøm Wolden.

Innleveringsfrister Bjerke.
V4: 18.10
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.