Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Montédebut: - Tror han går 1.12

16.05.2018 16:53 Frode Gjesdal

Blir det mer jubel for kretsen rundt Flashing Boko etter montédebuten?

V76 Bjerke: - Hans Chr. Holm sa at Flashing Boko aldri hadde varmet bedre enn sist. Galoppen i løpet er det en forklaring på, sier Severin Aarskog. 

- Flashing Boko var bortpå dragene i samtlige svinger i løpet. Til slutt ble det galopp 150 fra mål og han kom blødende inn på stallen, informerer treneren som har høye forventninger til hestens montédebut.

- Hesten er ridd mye i trening, og Christina Hande red et hurtigarbeid med ham på Kongsvinger forleden. Det gikk 1.20 den første kilometeren og 1.16 den siste da, og i 1.13-fart den siste biten. Da må man merke seg at det ikke er like mye sprett i banen på Kongsvinger som i Bjerkebanen, poengterer Aarskog. 

- Så hvor langt strekker forventningene seg da?

- Jeg tror han traver 1.12, og har god tro på seier. Slik jeg tolket Christina var hun aldri i tvil om hvem hun skulle ri i løpet. 

- Flashing Boko var voldsomt god på denne tiden i fjor. Er formen like bra nå?

- Hesten fikk påvist hjerteflimmer i vinter og måtte medisineres. Derfor tok det lengre tid å komme i gang i år. Men Hans Chr. Holm mente han varmet bedre enn noensinne sist, og han gikk glipp av en tid på 13,8 selv om han var bortpå dragene hele løpet, avslutter Severin Aarskog. 

Innleveringsfrister:
V4: 18.10
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.