Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Teddy Gutten tilbake

16.05.2018 08:32 Rolf-Henning Pedersen

Teddy Gutten Støen er tilbake etter alvorlig gaffelbåndskade i V76-7. Foto: hesteguiden.com

V76 Bjerke: 4 Teddy Gutten Støen gjør et spennende comeback i V76-7 etter 14 måneders pause. - Han er godt forberedt, men vanskelig å vurdere, sier trener Morten A. Pedersen til Equus.

4 Teddy Gutten Støen i 9. løp/V76-7/V5A-4/DD-2 var en av Norges beste kaldblodshester da han pådro seg en alvorlig gaffelbåndskade før Moe Odins æresløp i fjor. Nå er det røde styrkefenomenet endelig tilbake.
- 4 Teddy Gutten Støen var klar for å trenes da han kom til meg, og hesten har fått den treningen han har trengt. Jeg har kjørt et jobb på Bjerke 1,28-fart, og så prøveløpet på 26,2. Siden jeg ikke kjenner ham i løpssammenheng, synes jeg det er vanskelig å si hvor han står. Derfor overlater jeg alt om taktikk og løpsopplegg til Tom Erik (Solberg). Han kjørte prøveløpet, og kjenner hesten best av alle, sier Pedersen.
- Er Teddy Gutten Støen en vinner på direkten?
- Som sagt, jeg vet ikke hvor han står i forhold til løp uten at hesten er vel forberedt og møter enklere selskap enn vanlig. Jeg vil kalle ham for stor outsider, sier Pedersen, som selv skal i aksjon med 7 Skyfall i 7. løp/V76-5/V5A-2.

Uforklarlig svak sist
- 7 Skyfall
var ikke som best sist på Biri. Han var tidlig sliten, og hadde ikke sin beste dag. Det var unormalt, for han har alltid gjort sitt beste. I trening virker han fin. Synes han møter litt enklere motstand nå med unntak av 6 Orlando Knick, som er en naturlig favoritt. Jeg er litt betenkt etter siste start, men synes likevel Skyfall er trippelaktuell, sier Morten A. Pedersen.

Innleveringsfrister Bjerke.
V4: 18.10
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.