Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Poker på Bjerke

16.05.2018 12:34 Magne Engebretsen

Slik kan det komme til å se ut når Østalndsmesterskapet i poker tar til fredag. (Foto: Thomas Udnes)

Fra og med fredag til og med mandag er det pokerbord og sjetonger som gjelder på landets største travbane. Da arrangeres Østlandsmesterskapet i poker.

 

- Dette er et prøveprosjekt for å se om et videre samarbeid mellom norske travbaner og oss som pokerarrangør er mulig, sier primus motor bak arrangementet, Thomas Udness. Det er Gynkreftforeningen i samarbeid med Adlers Gate A/S og PP Live som står bak.
- Vi synes at det er spennende å teste Bjerke som pokerarena. Travbanene har gode parkeringsmuligheter, banene har erfaring med å håndtere penger og det er ledig kapasitet i store deler av året. Målet er å få poker på travbanen på permanent basis, sier Thomas Udness.
Fem turneringer
Østlandsmesterskapet inneholder fem ulike turneringer hvor man kan kvalifisere seg til årets offisielle norgesmesterskap som avgjøres i Stokke i Vestfold perioden 29. august – 4. september. Det blir fjerde året på rad at det er tillatt å arrangere et NM på norsk jord.
- Jeg regner med at alle de ulike turneringene blir såpass populære at de blir raskt utsolgt. Pokerinteressen i Norge er veldig høy. Vi har hatt et godt samarbeid med Lotteri og stiftelsestilsynet om årets mesterskap – og også om å teste Bjerke som pokerarena, understreker Thomas Udness.
Bjerke har forventninger
Bjerkes daglige leder, Arnlioth Heltberg, ser fram til å motta poker-Norge på landets viktigste travbane:
- Vi ser dette som et svært spennende prosjekt, og vi får vist fram arenaen på en ny måte. Vi har tro på prosjektet og tror det blir en suksess, sier han.
Rikstoto med på laget
Også spillselskapet Norsk Rikstoto stiller seg positive til prøveprosjektet:
- Vi har ikke konsesjon for å ha poker i vår spillportefølje, men dersom det er ønskelig kan vi bidra med vår ekspertise i tilrettelegging av spill innenfor ansvarlige og sikre rammer. I en slik situasjon skal vi med myndighetens godkjenning bidra, sier administrerende direktør Harald Dørum.

- Dette er et prøveprosjekt for å se om et videre samarbeid mellom norske travbaner og oss som pokerarrangør er mulig, sier primus motor bak arrangementet, Thomas Udness. Det er Gynkreftforeningen i samarbeid med Adlers Gate A/S og PP Live som står bak.
- Vi synes at det er spennende å teste Bjerke som pokerarena. Travbanene har gode parkeringsmuligheter, banene har erfaring med å håndtere penger og det er ledig kapasitet i store deler av året. Målet er å få poker på travbanen på permanent basis. Planleggingsprosessen har vært upåklagelig, og alt ligger til rette for et stråelnde mesterskap, sier Thomas Udness.


Fem turneringer
Østlandsmesterskapet inneholder fem ulike turneringer hvor man kan kvalifisere seg til årets offisielle norgesmesterskap som avgjøres i Stokke i Vestfold perioden 29. august – 4. september. Det blir fjerde året på rad at det er tillatt å arrangere et NM på norsk jord.- Jeg regner med at alle de ulike turneringene blir såpass populære at de blir raskt utsolgt. Pokerinteressen i Norge er veldig høy. Vi har hatt et godt samarbeid med Lotteri og stiftelsestilsynet om årets mesterskap – og også om å teste Bjerke som pokerarena. De ulike turneringene begynner å fyulle seg opp, men det er fortsatt endel ledige plasser her og der i de ulike turenringene. Mange har registrert seg på nett, men erfaringsmessig vil mange møte opp og registrere seg der og da. Vi åpner for registrering på Bjerke fra fredag klokka 13.00, fortsetter Thomas Udness.


Bjerke har forventninger
Bjerkes daglige leder, Arnlioth Heltberg, ser fram til å motta poker-Norge på landets viktigste travbane:- Vi ser dette som et svært spennende prosjekt, og vi får vist fram arenaen på en ny måte. Vi har tro på prosjektet og tror det blir en suksess, sier han.
Rikstoto med på laget

Også spillselskapet Norsk Rikstoto stiller seg positive til prøveprosjektet:- Vi har ikke konsesjon for å ha poker i vår spillportefølje, men dersom det er ønskelig kan vi bidra med vår ekspertise i tilrettelegging av spill innenfor ansvarlige og sikre rammer. I en slik situasjon skal vi med myndighetens godkjenning bidra, sier administrerende direktør Harald Dørum.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.