Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Toppløp i 5+

16.05.2018 08:33 Jean-Baptiste Lechat/Jan Elvestad

Jean-Baptiste Lechat er vår franske travekspert (Foto:Privat)

5+ Caen: - Onsdagens 5+ skal kjøres på travbanen i Caen, forteller vår franske travekspert Jean-Baptiste Lechat. Da kjøres berømte Prix des Ducs de Normandie, hvor vinneren kan bli invitert til Elitloppet. Det vil bli en kamp mellom topphester: Aubrion du Gers, Traders ....

På første
- 13 Aubrion du Gers er en meget god vallak. Det er en av de beste franske hestene, og han er i toppform. Han har til og med beseiret mot Bold Eagle, i september 2017! Hans siste løp var utmerket; 1'12'3 over 2650m på Agen. Han vil være den naturlige utgangshesten, selv om han sannsynligvis er bedre på Vincennes.

Andre til femte
- 9 Traders vil være hans hardeste opponent. Han gjorde en sterk prestasjon i siste starten. Han vant da på Vincennes, og travet den fantastiske tiden 1'10'8 over 2700m. Han travet mye av løpet i ryggen på lederen Viking Blue og var sterk de siste 300 meterne. Han er utmerket når han er uten 4 sko på alle beina, han blir sikkert første- eller andrehest i mål.
15 Un Mec d'Heripre er veldig rask fra start. Jeg tror han vil ta ledelsen, og hvis han så kan følge med i rygg på lederen underveis kan han komme med en overraskelse til slutt. 
- 11 Valko Jenilat er en flink hest, han tok en sterk andreplass bak Traders i sin siste start. Han er i stand til å avslutte fort siste 1000m, det er bare å håpe han ikke er for langt bak underveis.
10 Amiral Sacha er sannsynligvis ikke 100% i form enda da dette kun er andre starten for året. fordi det vil være bare hans 2. runde på året. Han har tidligere travet 1'10'8 over 2200m på Caen, så dette er en utmerket outsider.

Reserver:
- 16 Up And Quick
kommer med fersk seier fra Argentan, hvor han vant etter en diskvalifikasjon av Romanesque… Han vil konkurrere med sko på onsdag, og han er ikke den "gode gamle" Up and Quick som vant Prix d'Amérique 2015. Får han det rette løpet underveis har han helt klart en mulighet for en plassering i toppen, men jeg er slett ikke trygg på hesten.  
14 On Track Piraten er både sterk og rask. Han er nå ti år gammel, men han er fortsatt i god form. Han tar sikkert turen til Frankrike med ambisjon, det vil være veldig interessant å se ham mot disse konkurrentene.

5 Belgrano har startet flere ganger i denne klassen, det er hans klasse. Han har vintertrenet bra, og vant med en gang han kom tilbake etter pause. 
10 Associate debuterer i handicap, og dessuten i Saint-Cloud. Han har starter lite og har vært fin hver gang. Belgrano slo han så vidt sist og han har fortsatt mindre vekt en han. 
6 Cabaleiro har ikke vunnet enda, men han er stabil og seriøs. Han har aldri vært dårligere en femte, han burde gå bra i denne klassen.
1 Pontille har allerede vunnet to ganger i Syd-Frankrike, derfor er hun topp-weight denne gangen. Hun trengte løpet hun fikk sist, hun er sikkert forbedret til denne starten.
- 5 Belgranohar startet flere ganger i denne klassen, det er hans klasse. Han har vintertrenet bra, og vant med en gang han kom tilbake etter pause. 10 Associatedebuterer i handicap, og dessuten i Saint-Cloud. Han har starter lite og har vært fin hver gang. Belgrano slo han så vidt sist og han har fortsatt mindre vekt en han. 6 Cabaleirohar ikke vunnet enda, men han er stabil og seriøs. Han har aldri vært dårligere en femte, han burde gå bra i denne klassen.1 Pontillehar allerede vunnet to ganger i Syd-Frankrike, derfor er hun topp-weight denne gangen. Hun trengte løpet hun fikk sist, hun er sikkert forbedret til denne starten.Forslaget:Forslaget:

Forslaget:
1. plass: 13
2. plass: 9-10-11-15
3. plass: 9-10-11-15
4. plass: 9-10-11-15
5. plass: 9-10-11-15

Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Husk at innleveringsfristen til onsdagens 5+ er kl. 13:47.
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

Tips til onsdagens franske løp (Engelsk PDF)

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.