Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Dreamgirl fra Rikard

16.05.2018 21:07 Tom W. Johannessen

Rikard N. Skoglund har 34 på 288 og er klar for flere seire torsdag på Hagmyren - som ligger tre kvarters kjøretur unna .Wolmsta Gård utenfor Sundsvall der han bor.

Lunsj-V4/V5 Hagmyren: Rikard N. Skoglund er i flytsonen. Han jublet for tre på Bergsåker siste torsdag og har igjen spennende ammunisjon.  - 10 Dreamgirl Mearas (V4-2) er nok den beste sjansen, sier han til Equus.

Raden er rusten, og vi må bla i opptil flere kalendre for å finne karrierens eneste seier: For Johan Untersteiner på Halmstad 13. september 2016. Men 5-årshoppa har det man  kaller skjult form. Og er spillemessig interessant torsdag.

- Dreamgirl Mearas (V4-2) burde kunne vinne løp nå. Nest sist hoppet hun med seierssjanse, sist på Hagmyren i lærlingsløp galopperte hun direkte; gikk bra etterpå da. Sporet er bra; herfra kan vi gjøre litt som vi selv vil. Vi rykker forøvrig bakskoene. Det kan gå veien her, men hun må oppføre seg, sier Rikard og går gjennom de øvrige sjansene:

- 6 Carlos Texi (V4-4/V5-2) er en fin hest. Har ikke vunnet på lenge, men kan gjøre det hvert øyeblikk. Jeg liker denne hesten. Er rask ut, skulle jeg komme foran fra springspor, prøver vi å sitte der.Ikke borte; bør bli blant de tre og kan vinne med klaff. 

- 1 Rånda (V5-4) kan være litt spennende. Jeg kjørte henne i kvalløpet; hun var fin da selv om det ikke gikk fort. Hun kan nok ned mot 32 - og tet og sprint skulle passe bra. En liten "varning", men det blir nok tøft å holde unna for de to til Jan-Olov Persson.

- 6 Sergio Frontline (V5-5) kjenner jeg ikke.

* Innleveringsfrister:
V4: 12.45
V5: 13.27
DD: 13.27
Banekode: 31 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.