Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- God sist, vinner nå

17.05.2018 16:39 Kristin Riise Ødegård/Jan Elvestad

Kristin Riise Ødegård er vår franske galoppekspert (Foto:Privat)

5+ Parislongchamp: - Denne torsdagen går det kveldsstevne på nye Longchamp-banen for første gangen, forteller vår franske galoppekspert Kristin Riise Ødegård. 

Denne torsdagen går det kveldsstevne på nye Longchamp-banen for første gangen, forteller vår franske galoppekspert Kristin Riise Ødegård. 5+ løpet er en handicap over 2400 meter med 16 hester, og løpet starter kl. 20:15!
Det er nytt på torsdager, forhåpentligvis blir det en bra dag. Longchamp har ikke hatt mye suksess etter den ble åpnet igjen.- Denne torsdagen går det kveldsstevne på nye Longchamp-banen for første gangen, forteller vår franske galoppekspert Kristin Riise Ødegård. 

- 5+ løpet er en handicap over 2400 meter med 16 hester, og løpet starter kl. 20:15!
Det er nytt på torsdager, forhåpentligvis blir det en bra dag. Longchamp har ikke hatt mye suksess etter den ble åpnet igjen, informerer Kristin Riise Ødegård. 

På første
- 9 County Fair er en fin fireåring, han har fin stamme og er en fin type. Han tok en fin femteplass i debuten i denne klassen, det var etter fire måneders pause. Han oppførte seg fint og ser ut som han kan forbedres mye ennå.

Andre til femte
- 2 Maharo har ikke skuffet utenom i debuten i 2016. Han gjorde bare det ene løpet i juni 2016 og var borte til januar i år. Han har oppført seg bra hver gang og burde gjøre det fint her. 
10 Go Fast har gjort det veldig fint i det siste. Han var strøket i slutten av april, men det var tydeligvis ikke noe alvorlig. Han kan det meste og kan gjøre det bra igjen, underlag og distanse burde passe bra. 
6 Gourel ser ut som en hest som kan vinne et slikt løp hver gang. Han har ikke klart det ennå men han gjør jobben sin stort sett hver gang. 
3 Xo begynte i denne klassen med høy handicap. Den er lavere nå og det burde passe bedre. Distansen er lengre denne gangen og dette er en test for han, men hesten burde være god nok til å klare lengre løp.

Reserver:
- 5 Bubble Rani har vist at hun duger i denne klassen tidligere, selv om hun har skuffet i de to startene hun har gjort i år. Kretsen fortsetter og hun skal gå med skylapper igjen nå. 
1 Bhageerathi vant 5+ for en stund siden og fikk mer vekt etter det løpet. Hun har gjort det bra etter den starten, og comebacket var ok på en for kort distanse.

5 Belgrano har startet flere ganger i denne klassen, det er hans klasse. Han har vintertrenet bra, og vant med en gang han kom tilbake etter pause. 
10 Associate debuterer i handicap, og dessuten i Saint-Cloud. Han har starter lite og har vært fin hver gang. Belgrano slo han så vidt sist og han har fortsatt mindre vekt en han. 
6 Cabaleiro har ikke vunnet enda, men han er stabil og seriøs. Han har aldri vært dårligere en femte, han burde gå bra i denne klassen.
1 Pontille har allerede vunnet to ganger i Syd-Frankrike, derfor er hun topp-weight denne gangen. Hun trengte løpet hun fikk sist, hun er sikkert forbedret til denne starten.
- 5 Belgranohar startet flere ganger i denne klassen, det er hans klasse. Han har vintertrenet bra, og vant med en gang han kom tilbake etter pause. 10 Associatedebuterer i handicap, og dessuten i Saint-Cloud. Han har starter lite og har vært fin hver gang. Belgrano slo han så vidt sist og han har fortsatt mindre vekt en han. 6 Cabaleirohar ikke vunnet enda, men han er stabil og seriøs. Han har aldri vært dårligere en femte, han burde gå bra i denne klassen.1 Pontillehar allerede vunnet to ganger i Syd-Frankrike, derfor er hun topp-weight denne gangen. Hun trengte løpet hun fikk sist, hun er sikkert forbedret til denne starten.Forslaget:Forslaget:

Forslaget:
1. plass: 9
2. plass: 2-3-6-10
3. plass: 2-3-6-10
4. plass: 2-3-6-10
5. plass: 2-3-6-10

Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Merk at innleveringsfristen til torsdagens 5+ er kl. 20:15.
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

Tips til torsdagens franske løp (Engelsk PDF)

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.