Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tar tempen på Veijo

17.05.2018 16:39 Rolf-Henning Pedersen

Veijo Heiskanen er optimist før torsdagens løp på hjemmebane. Foto: Kanal 75

V4/V5 Åby: Veijo Heiskanen er sentral på hjemmebane i kveld. Mest tror han på en het 10 Celsius Evo - om hesten holder sammen i aksjonen helt til mål.

Veijo Heiskanens stall har bokført 32 seire hittil i sesongen. Et par til kan det bli på Norges nasjonaldag, hvor finnen har en rekke seierssugne hester til start.
- Det ser bra ut på forhånd, men man vet aldri. Beste muliheten er på papiret 10 Celsius Evo i V5-4/V4-1. Han trøbler med aksjonen og er redd for sprut. Derfor kommer jeg til å ta det rolig fra start, og siden sette fart via sporene. Feilfritt tror jeg det er snakk om en vinner, sier Veijo til Equus, og forteller dette om sine og stallens øvrige muligheter i V-spillene.

- Han er på gang
- 4 Batman Evo
i V5-1 galopperte sist, men virker bra i trening. Han er på vei opp, og det handler om trippelmulighet.
- 4 Tristan Cesar i V5-5/V4-2 gjør fine løp hver gang, og er aldri langt unna seieren. Jeg håper og tror han slutter blant de tre.

Siste før finalen
- 6 Bag's Simoni
i V4-3 er i toppform, og han sto på bra til annen i V75 sist. Hesten skal være med i finalen under Elitloppshelgen, men trenger løp i kroppen. Han var bra skoløs sist, og skal gå med samme balanse igjen. Det blir ingen gjennomkjøring, og hesten kjemper forhåpentligvis i toppen.
- 2 Rocky Bear i V4-4 er rask ut, og står fint til. Utgangsposisjonen er således fin. Det blir to tette løp, men det skal han takle. All løp skal kjøres først, men feilfritt håper jeg på bra mulighet, sier Veijo Heiskanen.

V5-innleveringen er 19.15. V4-fristen er 20.22.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.