Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Liker banen, min vinner

13.03.2018 12:50 Kristin Riise Ødegård

Kristin Riise Ødegård hjelper oss med tips til franske galoppløp (Foto:Privat)

5+ Chantilly: - Tirsdagens 5+ skal rides på galoppbanen i Chantilly, forteller vår franske galoppekspert Kristin Riise Ødegård. Løpet går over distansen 1500 meter, og skal avvikles på sandbanen.

På første
-
Italienske 3 Giogiobbo har talent. Han har gjort det bra hver gang han har startet på denne banen. Han gjorde en kjempefin meeting i Cagnes og debuterer i 5+ med høye ambisjoner. Han klarer det meste av løpsopplegg og kan vinne.

Andre til femte
-
Det ser ut som 6 Flag Fen har en fin sjanse. Han har gått to fine løp i 5+ i det siste og det er snart hans tur til å ta en seier.
 - 12 Il Pittore er på sitt beste når han starter på sandbanen i Chantilly. Han er stabil og er alltid med i toppen. Han hadde et vanskelig startnummer i sin 5+ debuten og var slett ikke dårlig. Nå ser alt bra ut på forhand.
- 7 Red Kitten skal starte på denne banen for første gang. Han har vært veldig god i år og har alt startet flere ganger. Han har vært sett oftest i salgsløp og lave handicapløp. Han har gjort det så bra at han har ikke annet valg enn å klatre i denne klassen og han gjøre det bra selv med startposisjon 16 i boksene.
- 5 Aprilios kan også spille en fin rolle her. Han har begynt året veldig bra Løpet ser lettere ut en siste starten hvor han var tredje.

Outsidere:
- Etter noen skuffende løp så vant 9 Xotic igjen, han kommer tilbake hver gang. Han er bra på sand, han har ikke klart sandbanen i Chantilly ennå. Men med formen hans og effekten skylappene hadde på han så skal han ta en fin premie igjen.
- 2 Ommoy er verdt bedre enn det han viste sist. Handicapperen synes også det og lar han gå i samme vekt og handicap som sist.

Forslaget:
1. plass: 3
2. plass: 5-6-7-12
3. plass: 5-6-7-12
4. plass: 5-6-7-12
5. plass: 5-6-7-12

Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Husk at innleveringsfristen til tirsdagens 5+ er kl. 13:47.
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

Tips til tirsdagens franske løp (Engelsk PDF)

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.