Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

To pinner til Djøseland?

13.03.2018 12:49 Jan Elvestad

Kjetil Djøseland (Foto:Hesteguiden.com)

Jackpot V65 Forus: Kjetil Djøseland seler ut tre hester fra sin kvalitetsfylte stall tirsdag. Alle tre har kapasitet til seier, men galoppene må unngås!

Selv om Kjetil Djøseland starter tre stallhester kan det ikke bli mer enn to seire til stallen, to av hestene møtes nemlig i V65-2.

- Både 3 Grude Elle og 9 Føynland Lykke har kapasitet til å vinne V65-2, mener Kjetil Djøseland. Jeg velger selv å kuske 9 Føynland Lykke, som alt i alt er den jeg tror mest på av mine hester til tirsdagens løp.

Bør ha gått framover
- 9 Føynland Lykke var jeg meget godt fornøyd med i første starten for meg, og normalt skal hoppa ha gått framover i form med det løpet i kroppen. Hun virker stabil og sikker i trening, jeg mener galoppfaren skal være minimal. Normalt henter vi 20 meter på 3 Grude Elle som kanskje er hardeste utfordreren.
3 Grude Elle fikk et defensivt løpsopplegg sist og satt fast med krefter spart til slutt. Det var en hest vi hadde en del forhåpninger til i fjor, men hun skuffet oss til tross for et par brukbare prestasjoner. Feilfritt skal hun kjempe om en plassering helt i toppen, kanskje gjestekusk Svein Ove Wassberg kan lose henne først i mål?

Fart og feil
- 5 Talent Ø.K. (V5-5) er seg selv verst imot. Feilfritt kan han sikkert en 31-tid, men han har vanskelig for å trave feilfritt. Han kan bli ivrig fra start, da kommer også ofte galoppen. Vi møter hester han er på talefot med, uten tull skal han ha en meget fin seiersmulighet.

- Hva kan du si om 2 Herecomesthesun (V65-5/V5-2) som kom tilbake etter veldig lang løpspause sist?
- Jeg synes hesten gjorde et ok løp. Andresporet i volten har han taklet greit tidligere, men han trenger noen løp til i kroppen før han er tilbake for fullt. Får vi en fin premie er jeg godt fornøyd, avslutter alltid like imøtekommende Kjetil Djøseland.

Husk at det er Jackpot og 463.317 ekstra i sekserpotten.

Innleveringsfristene:
* V65 kl. 18:55
* V5 kl. 20:05
* DD kl. 20:25

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.