Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Ingves i flytsonen

13.03.2018 09:58 Tom W. Johannessen

Peter Ingves er stadig på seremoniplass. Han er nr. 10 i Sverige med 20 seire og 18 i seiersprosent i år. Fem av seirene er tatt på Jägersro.

Lunsj-V4 Jägersro: Peter Ingves er i flytsonen og har vært der lenge. Tirsdag kjører han de 14 milene fra Halmstad, lunsjen inntas på Jägersro: - 2 Against All Odds (V4-1,) er den beste sjansen, sier han til Equus.

Against All Odds er "nedstruken" som svenskene sier; det er ingen ufordel skal vi tro kusken:

- Det er gunstig. Dette er en "snabb" hest, vi prøver foran her. Against All Odds er ingen riktig kriger - så jeg vil jo egentlig si at det er en plassjanse. Men vi får se. 1600 er en fordel - og det er som sagt teten som gjelder, sier Halmstad-kusken Peter Ingves og vurderer de andre sjansene:

- 4 Smevikens Madonna (V4-2, 10-prosenter) kjører jeg for Tommy Karlstedt. Jeg kjenner ikke hesten, men den har et par plasseringer i raden. Jeg har kjørt 1 Gaya Di Quattro (Stefan Søderqvist i dag) de to siste gangene. Fra spor 1 kan den lede dette løpet lenge.

- Vikings Preacher (V4-4, 12-prosenter) har jeg aldri kjørt, men sett den fra siden. Med flyt kan den være interessant her.

* Innleveringsfrister Jägersro.
V4: 12.45
DD: 13.25

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.