Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- De er godt forberedt

14.03.2018 19:23 Rolf-Henning Pedersen

Southwind Gizzel gjør et spennende comeback i V76-4. Foto: hesteguiden.com

Jackpot i V76: Erlend Rennesvik sender ut to spennende pausehester på hjemmebane. Han sier begge møter godt forberedt, og er verdt en gardering.

9 Royal Winner i 3. løp/V76-2 var ute mot de beste 3-åringene i årgangen i fjor, men gjennomførte kun fire starter på snaue to måneder før han ble tatt ut av løpene igjen. Nå er det snakk om årsdebut etter sju måneder på sidelinjen.
- 9 Royal Winner var det egentlig for tidlig for i fjor, og han falt mer og mer ut av det på slutten. Nå har han trent godt under en lengre periode. Han har gått 1,20/1600 meter på Bjerke, og jeg føler at han kommer til å prestere bra direkte. Spor 9 var perfekt, og jeg kommer til å gi ham et løp i rygg første gang ut. Løser det seg litt med tempo og posisjoner, mener jeg han er en av dem som kan vinne, sier Erlend Renensvik til Equus.

Takler volte
Unggutten, som tok ut trenerlisens i fjor, har også en spennende hest i form av 7 Southwind Gizzel i 5. løp/V76-4/V5A-1. Hoppa hadde et oppsving etter at hun kom i trening til Rennesvik, og nå hun klar igjen etter tre måneder på sidelinjen. Og hun tester voltestart for første gang.
- Det tror jeg skal gå fint. Og jeg tror 7 Southwind Gizzel kan åpne bra. Om det er godt nok til å passere 5 Cantab Genius vet jeg ikke, men jeg kommer til å gjøre et forsøk. Klarer vi det ikke, håper jeg å få et løp i rygg. Det blir ingen villmannskjøring første gang ut, men hun er godt forberedt og jeg har kjørt 1,17/1600 med henne to ganger i jobb på Bjerke.
- Og, legger Rennesvik til, det er en stor fordel om Southwind Gizzel kan trave skoløs. Om banen tillater blir det den balansen, og også hun skal regnes med seiersmulighet, mener 23-åringen.

Husk det er Jackpot i V76 med 1 185 655 ekstrakroner i sjuerpotten.

Innleveringsfrister Bjerke.
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.