Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- God nok direkte

14.03.2018 19:45 Rolf-Henning Pedersen

Er Brenne en Banker i V76-3? Foto: hesteguiden.com

Jackpot i V76: Brenne Banker tilhørte de bedre 3-åringene i fjor. Nå avlegger han årsdebut i et amatørløp. - Hesten har fått to banejobb, og jeg tror han er god nok direkte, sier trener Malene Berdalen til Equus.

9 Brenne Banker i 4. løp/V76-3 avsluttet sesongen med annenplass bak Prins C.K. i Kaare Krosbys minneløp på Momarken før jul. Nå innleder hesten sin 4-årssesong, og hvor Berdalen har store planer for hingsten.

Større, sterkere
- 9 Brenne Banker
skadet seg i luftegården, og det ødela en god del av 3-årssesongen. Nå er han mye bedre forberedt. Hesten har gått i firehjulsvogn gjennom vinteren, og har sett fin ut i to jobb på Jarlsberg. Brenne Banker har lagt seg ut, og jeg tror han kommer til å prestere godt allerede første gang ut.

- Kjenner hesten godt
- Du har valgt et amatørløp som første oppgave?
- Ja, det løpet passer bra, og han trenger en gjennomkjøring før Telemarksløpet i påsken. Bjørn (Duestad) skor mine hester, og han kjenner hesten meget godt. Det bekymrer meg ingenting.
- Og da kan det bli seier på direkten?
- Jeg mener han er god nok til det, men det blir intet tidlig avansement fram til dødens. Bjørn skal sitte rolig til siste bortre, og så får han kjøre derfra. Brenne Banker gikk med jernsko, helstengt hodelag og bomull i ørene i fjor. Onsdag letter vi ham fra jern til aluminium, og setter på kvarte skylapper og drapropper for første gang. Jeg håper og tror det slår positivt ut, sier Berdalen.

Husk det er Jackpot i V76 med 1 185 655 ekstrakroner i sjuerpotten.

Innleveringsfrister Bjerke.
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.