Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Lyntoto i kanonform

06.11.2018 19:30 Magne Engebretsen

Det er enorme penger å spille om på Eskilstuna travbane lørdag, og Lyntoto er i skuddet. (Foto: Kanal75.se)

Tidenes jackpot V75 Eskilstuna: Lyntoto-spillerne har kunnet juble de siste ukene, og særlig dem som har kjøpt Lyntoto tidlig i uka har hatt fenomenal uttelling.

- Lyntoto har hatt mange vinnere de siste ukene. Det startet i omgangen på Sørlandets travpark 6. oktober. Tre bonger på 48 kroner, seks bonger på 96 kroner, en på 144 kroner, åtte på 196 kroner og fire til 294 kroner gikk inn med syv riktige. Særlig de som spilte Lyntoto fredag formiddag fikk en vanvittig uttelling. Det ble kjøpt Lyntoto i løpet av fredagen for 1,2 millioner kroner, og disse kunne kvittere ut mer enn fem millioner kroner i premier, sier produktsjef Øivind Werner Johannessen i Norsk Rikstoto.

20. oktober var det dags for Lyntoto-suksess igjen, denne gangen på Momarken:
- Lyntoto-spillerne oppnådde en gevinstandel på mer enn 100 prosent, og igjen var de de som kjøpte Lyntoto fredag som tjente mest. Disse kjøpte Lyntoto for 915 000 kroner og kunne glede seg over 1,9 millioner kroner i premier, fortsetter produktsjefen.
- Og i omgangen på Sørlandets travpark sist lørdag var det hele 139 Lyntoto-bonger til en pris mindre enn 200 kroner som gikk inn med syv riktige. Mange hadde spilt andelsbank, men fem ordinære Lyntoto-bonger til 96 kroner gikk inn med syv riktige, og også nå var de fleste gevinstbongene solgt fredag, melder Øivind Werner Johannessen.

Tidenes jackpot står for tur i Eskilstuna lørdag. Der ligger det 76 360 981 svenske kroner ekstra i syverpotten, og en alenebong i V75 betaler ut rundt 110 millioner kroner. Husk at fristen for på spille er lørdag klokka 16.20, men Lyntoto-historien fra de siste ukene indikerer altså at det kan lønne seg å kjøpe Lyntoto tidlig i uka.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.