Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Duo å se opp for

08.11.2018 14:40 Even Elvenes

Tomas Pettersson. (Foto: TR Media).

Jackpot V64, Bollnäs: - Jeg ser lyst på det, begge stallhestene er under utvikling. De skal regnes, åpner Tomas Pettersson.

Jackpotomgangen i Bollnäs, totalt er 629.845 svenske kroner overført i potten for seks rette, kan fort bli spennende for Pettersson. 
- 8 Ajlexis Leif (V64-2) har innledet karrieren på en positiv måte. Han er stor, og trenger mer tid. Så langt mangler evnen til å senke fra 20- til 10-fart på få meter. I nestsiste starten tente han og ble stri, jeg er inne på å endre på utstyret, og tenker i så fall på et skarpere bitt. Vi kan vinne, motstanden er grei, men helst bør det bli fart underveis. 10 Doyoucash In (V64-3) er det annerledes med. Ved et par tilfeller har hesten rullet over i galopp rett før mål. Nå sist ble det seier etter skarp innsats, han holdt sammen travet på en bedre måte. Jeg har testet ut forskjellig balanse og det virker som at han fungerer tett inntil optimalt nå. Vi står på tillegg, med rett posisjon underveis, kan det bli seier. Doyoucash In er såpass, understreker Tomas før han avslutter;
- 4 Make My Day (1. løp) er verd oppmerksomhet, hun er i form.

Frister
* V64 kl. 19:30
* Dagens Dobbel kl. 20:56
* Banekode: 32

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.