Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Positiv sist

08.11.2018 12:09 Frode Gjesdal

På bildet vinner Photolicious et V75-løp i Bergen. I formiddag står han fint til i lunsjen. Foto: hesteguiden.com

V5/DD Drammen: Photolicious gjorde sin første start i Kvasnes-regi på Bjerke sist. - Han var positiv, men det var ikke lett å hente noe via fjerdespor i siste sving. Nå står han bedre til, varsler treneren. 

28-åringen har tolv hester på treningslisten. Tre av dem blir med på hengeren til Drammen torsdag formiddag.

- 3 Photolicious (V5-4/DD-1) satt langt bak i køen sist, mens det satt to gode hester (Whisky Voice og Roberto Brazz, Red) i front. Han gikk bra til mål, men måtte helt ut i fjerdespor og da er det ikke enkelt. Står langt bedre til denne gang, og er på krona inne i løpet grunnlagsmessig. Jeg setter på et par mindre skylapper denne gang slik at han svarer fortere på hester som kommer bakfra. Jeg håper på tet, og gleder meg til løpet, sier Kristine.

- Tough Enough var tredje sist han gjestet Drammen, men nå virker formen litt skralere, eller?

- 6 Tough Enough (V5-5/DD-2) var med på 1.12-åpning den første kilometeren mot Faust Boko og co sist, og var unnskyldt. Det kan bli tøft å vinne, men jeg blir ikke overrasket om han dukker opp blant de tre-fire beste. 

- 11 Zandra Invalley (V5-5/DD-2) gjorde sin første start etter drøyt fem måneders pause sist, og var litt tung i kroppen. Virker kvikkere i trening nå, men fra spor 11 i Drammen er det vanskelig uansett. Spillerne skal dog være litt obs på henne framover når forutsetningene blir bedre, oppsummerer treneren. 

Innleveringsfrister:
V5: 13.40
DD: 14.22

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.