Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Mightily er banker

08.11.2018 14:41 Tom W. Johannessen

Erika Rasmussen er treningsrytter, fotograf og tipsekspert. Her med passhesten Storm Belt som har vinnersjanse i løp 2 torsdag.

V4 Meydan: Galoppsesongen er i gang i Dubai. Norsk Rikstoto tilbyr torsdag spill til den fantastiske Meydan-banen. Og tipsekspert Erika Rasmussen byr på en banker: - 2 Mightily er en vinner i V4-2, sier Erika til Equus.  

Championjockey Pat Dobbs sitter på Mightily som trenes av Doug Watson, Meydans championtrener. Han vant fire på Meydans åpningsdag forrige torsdag. - En god start, sier Erika som er treningsrytter for Watson - med ansvaret for syv av stallens (The Red Stable) hester. Hun er fra Århus i Danmark og jobbet en gang i tiden for Wido Neuroth i Frankrike. I 2001 dro hun til Dubai - og har blitt der siden.

* Her er Erikas kommentarer til hester og sjanser torsdag på Meydan: 

V4-1: 3 Lovell er mitt førstevalg. Den er kjøpt på Godolphin Sales og har hatt lang pause, 540 dager helt nøyaktig. Trenes av Doug Watson. Ser fin ut, Sam Hitchcott rir. Førstejockey Pat Dobbs har valgt 4 Lytham St. Annes. Jeg tror han har valgt feil.
Den tar trolig teten, uten å være en typisk frontrunnertype. Men dem er det ingen av i feltet.
Lytham St. Annes er ikke så en ærlig hest som Lovell, det er bakgrunnen for mitt valg.
2 Tamool er en garderingshest. Det er også nr. 7 (opp i klasse, men en lekker hest) sammen med nevnte nr. 4. 

V4-2: 2 Mightily er nevnt, dagens banker. For dem som vil gardere; ta med 3 Native Appeal og 6 Muhtaram. George Buckell sitter på Watson-trente Native Appeal; han var ute av jockey-yrket i et par år, men gjorde comeback i ett løp sist torsdag - og vant!

V4-3: 3 Ajraam, som trenes av Al Mheiri, er mitt førstevalg. Presterer jevnt hver gang og bør kunne vinne her. Løpene går forøvrig på dirt; det er mindre kick-back enn det var i starten av fjorårs-sesongen.
Garderinger i dette løpet: Nr 1 og nr. 6.

V4-4: 3 Kidd Malibu med Dane O'Neill er min vinner. Var ute i løp for 13 dager siden og ble nr. 4.
Garderinger: Nr. 11 som starter fra spor 1 og går til front. Stalljockeyen Royston Ffrench har valgt 2 William Sayle; den må også med - sammen med 1 Bochart og Richard Mullen.

1. løp (kl. 15.30 norsk tid): Her er 2-åringene til start. Jeg rir 4 Martial Art i trening, den ble toer i et trial-løp, slått med hals. Jeg tror det er vinneren fra spor 1. Kan være et godt spill. Pat Dobbs rir.

2. løp: Tre hester fra vår stall: 3 Storm Belt hadde ingen god fjorårs-sesong, men jeg har fått ham tilbake som passhest nå...
Min vinner.
Pat Dobbs har valgt å ri 4 Tried And True, men han tvilte veldig før valget.
Den tredje fra Doug Watson; 1 Grand Argentier ris av Dane O'Neill i løpet.
George Buckell sitter på hesten i trening hver dag. Han er sikker på at den vinner torsdag!
Det er med andre ord litt uenighet om hvem som er den beste Watson-hesten i løpet...

* Innleveringsfrister:
V4: kl. 17.15
Banekode: 56


* V4-spillet er i norsk pool. Vinner-, plass- og tvillingspill i fransk pool (PMU). Det er syv løp på Meydan, det første løpet starter kl. 15.30 norsk tid. 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.