Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Séraphine, knallsjanse!

08.11.2018 12:04 Tom W. Johannessen

V5/V4 Øvrevoll: Jan-Erik Neuroth stikker haken frem foran V4-omgangens finale: Han banker 1 Séraphine på sitt forslag for Budstikka. - Det er en knallsjanse, så hvorfor ikke, sier han til Equus.

* 4-årige Séraphine (Wido Neuroth trener) har to av åtte i år, men ingen seire på de tre siste. KAMPKLAR: Séraphine jakter sesongens tredje i V4-4 torsdag. Jan-Erik Neuroth rir.
Foto: hesteguiden.com 

- 26. september ble hun påridd i svingen. Sist gikk det nok litt fort. Hun er i kjempeorden, og startsporet er bra. Kan gå i tet, men må ikke ha fronten. Det er formhester imot, men jeg har tro på at vi vinner dette løpet, sier Jan-Erik som vurderer de øvrige sjansene: 

- 4 Mustajjid (1. løp) har et greit spor. Kommer ut i et tøft løp og er bare en outsider.

- 4 The Rigger (V5-1) rir jeg for Henrik Engblom. Kjenner ikke hesten.

- 3 Prince Field (V5-2, Kjell Erik Swartling trener) er greit inne. Fordel med ganske få hester i løpet. Vinnersjanse.

- 5 Mestre Dos Magos (V5-4/V4-2, Annike Bye Hansen) har gått bra i alle de siste startene. Skal takle sprint, også dette skal være en fin sjanse.

- 12 Mongolian Navy (V5-5/V4-3, Kjell Erik Swartling) var bra sist, lengre distanse nå. Begynner å komme i form og skal ikke utelukkes. Men startsporet er veldig dårlig på 1600 meter. Han er ikke så rask ut, og det blir ikke lett å komme inn. Her går det lengder tapt.

Tre fra Annike torsdag
Annike Bye Hansen sender tre til start. Hun tror minst på 2 Al Buraq i V5-4/V4-2 som nå prøver sprint:
- 2 Al Buraq (Alan Wallace) likte ikke sandspruten sist, men har ikke imponert uansett.
4 Calcaterre (V5-3/V4-1, Carlos Lopez) var bra til seier sist. Ser ut til å ha funnet formen, men dette er et bingoløp med mange vinnerkandidater.
- 5 Mestre Dos Magos (V5-4/V4-2, Jan-Erik Neuroth) kommer ut på sprint, det skal gå bra. Han er rask og i veldig god form. Jeg har tro på ham.

Fine sjanser for Nathalie og "morsan"
Nathalie Mortensen og "morsan", Anette Stjernstrand har hatt en sterk sesong. De kommer til Øvrevoll med fire i dag:
- 3 All My Lovin (V5-1) og 5 Royal Starlight (V5-2) er de beste sjansene. Førstnevnte er ny hos oss, men ikke "maksat" på noe vis. Har bare startet på gress, men skal også takle sand. Bør ende blant de tre, hvis ikke blir jeg skuffet.
- Pass litt på 6 Chilterns (V5-1) i samme løpet. Den er grønn, har nerver og er "langgalopperende". Men P-A Gråberg opp nå blir spennende. Jeg tror han kan passe på denne hesten.
- 5 Royal Starlight (V5-2) red jeg bort på Øvrevoll nest sist. Han er "kjännslig" for sprut, og går best når han får løpe fritt. Virker fortsatt i fin form, men jeg er litt urolig for tette starter. 
- 9 Obeya (V5-4/V4-2) har vunnet på 1100 meter. Er halsoperert to ganger nå. En "jättefin" hest, men jeg tror hun vil trenge løpet.
- 8 Roman Princess (V4-4) trener bra, men har dårlig rad nå. Og jeg har ikke veldig tro, sier Nathalie Mortensen til Equus.

* Trener Knut O. Arnesen har vunnet løp på Øvrevoll hvert år siden 1985. I år mangler seieren. Den kan komme med 50-prosenter'n 1 Theatricals Oscar i V5-1: - Jeg har god tro. Sist stakk han avgårde, det blir et annet opplegg i dag. Men banker? Det er for dristig, sier Knut som sier: - Alt ble feil for 4 Fleckenzen (V4-4) sist. Verdt litt oppmerksomhet hvis han går som nest sist.

* Innleveringsfrister:
V5: 16.15
V4: 17.05
DD: 17.55

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.