Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kastrert, hjelper det?

09.11.2018 19:06 Rolf-Henning Pedersen

Judison har kapasitet som rekker langt, men er og blir håpløs usikker. Foto: hesteguiden.com

V65/V5 Biri: Nadja Jensen tar turen fra Trøndelag med to hester. Den ene en evig outsider som er kastrert. Den andre en hest som behandlet og matchet for løpet.

B-trener Nadja Jensen har åtte hester på sin treningsliste, og i tillegg venter tre åringer på å starte treningen. Stallens ener er V75-vinneren Noir Noir, men han er dessverre på skadelisten.
- Noir Noir trøbler med en framkode. Veternærene finner ikke årsaken, og nå blir det en tur østpå for en grundigere undersøkelse, sier Nadja til Equus. I hans fravær må andre hester trå til. Blant dem er 5 Pommeroy i V65-2. En hest som har tre annenplasser og en disk på fire forsøk. Uten galoppen ville det vært fire annenplasser. Kan seieren endelig komme nå?
- Jeg håper i alle fall på det. 5 Pommeroy er behandlet for et par småting i pausen, og jeg har hatt dette løpet i kikkerten lenge. Formen skal være bra, og sporet er helt greit. Jeg tror ikke det er snakk om noen antivinner, og på papiret er det vel han og et par andre som kjemper om det.

- Håpløs usikker
- Hva med 9 Judison i V5-4?
- Judison er kastrert siden sist, og så får vi se hvordan det slår ut. Han sliter med nerver, og det er de første 500 meterne som er problemet. Etterpå er han langt mer stabil. Sporet er det beste han kunne få. Her kan Dag-Sveinung (Dalen) kjøre ham langt ute i banen. Kapasitetsmessig er han mer enn god nok til å vinne, men Judison er og blir en stor outsider inntil han viser mer stabile takter, mener Nadja Jensen.

Innleverinsgfrister Biri.
V65: 18.55
V5: 20.05
Dd: 20.25

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.