Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kan det bli to, Ulf?

10.11.2018 15:58 Tom W. Johannessen

Tidenes Jackpot V75: Ulf Ohlsson går rett på sak for Equus: - 2 Makethemark (V75-3, Petri Salmela trener) er min beste sjanse lørdag. 10 Track Angle (V75-6, Morten Waage) er den nest beste. De andre tre får det "svårt" med tanke på seier.

* Ulf Ohlsson leder med 306 førsteplasser onsdag formiddag og blir svensk champion for tredje året på rad. Seiersprosenten er 16,7. Han er tetmann på Eskilstuna med 17 og vinner denne banen i 2018. Antall banechampionater er per onsdag gigantiske 98.
I innkjørte penger har "Uffe" 33,5 millioner svenske kroner - med seire i utlandet er sifrene 36,3 i 2018. 

* Best på inntjening i Sverige er Örjan Kihlström med 48,3 millioner; medregnet utlandet har Örjan kjørt inn 51,7 millioner svenske kroner i år. Han topper også V75-statistikken med hele 54 førsteplasser; Ulf Ohlsson har 35 og Björn Goop 27.

* Björn Goop har den høyeste seiersprosenten av de svenske toppkuskene med 18,5.

Trioen Ulf Ohlsson, Björn Goop og Erik Adielsson (Örjan Kihlström kjører ikke) har sterke oppsitt på Eksilstuna. Og det vil være en sensasjon på grensen til det usannsynlige om V75-raden lørdag ikke inneholder ett - eller flere - av disse navnene. 
TOPPSESONG: - Det har gått veldig bra i år, sier Ulf Ohlsson til Equus uten å overdrive. Han slår sine egne fjorårstall - og har høynet seiersprosenten til pene 16,7. I svenske banechampionat har "Uffe" nå 98 før den siste opptellingen gjøres i år.
Foto: TR Media

* Her er Ulf Ohlssons kommentarer til hester og sjanser i V75-runden på Eskilstuna:

- 2 Makethemark (V75-3/Gulddivisionen, Petri Salmela trener, 34-prosenter onsdag) er en "jättefin" hest som har tjent fem millioner som 5-åring. Han er tilbake etter en liten pause; derfor kan det være litt "svårt" å bedømme løpsformen. Men han er helt sikkert med i striden fra et fint spor. Det blir sko, men det er ikke noe problem. Han er ingen spisskandidat. Han møter sterke konkurrenter i 4 Zenith Brick og 5 Milligan's School. Og også 9 Nadal Broline til Reijo Liljendahl som Erik Adielsson kjører. Den kjenner jeg  godt, det er en veldig bra hest. Men jeg tror på Makethemark, et lite "klipp" til så går det an å tenke på Elitloppet. 

- 2 Supreme Face (V75-4, Reijo Liljendahl, 4-prosenter) ble toer sist på Solvalla og har gått jevnt og bra. Voltestart nå, det skal hun nok takle. Jeg tror på en bra plassering. Seier? Det ser vanskelig ut.

- 10 Xanthis Coctail (Reijo Liljendahl, 7-prosenter) gikk bra i "stenhårt gäng" sist, On Track Piraten bl. a. Liker lange løp, det hadde imidlertid vært bedre med bilstart, det blir ofte mer trykk i løpene da. Dette er en plassjanse.

- 10 Track Angle (V75-6, Morten Waage, 10-prosenter) var rett og slett jækli' bra til seier 23. oktober på Solvalla. Det er ikke lett å vinne fra bakspor i V75. Men klaffer det, er Track Angle med her. Vinnersjanse. Ingen utstyrsforandringer såvidt jeg vet.

- 8 Disco Volante (V75-7, Stefan Melander, 11-prosenter) er en bra hest som kommer til å gjøre et godt løp. Ble femte fra 12.spor sist. Kan åpne bra, men uansett: Med 8.spor i V75 føler jeg at vi er "bortlottad". Vanskelig å tro på seier. 

* Frist V75, «Tidenes Jackpot», er lørdag kl. 16:20
* V5: 17.05
* DD: 18.20
* 70 millioner kroner ekstra i sjuerpotten.
* En eventuell alenevinner får 110 millioner.
Mer info på rikstoto.no/vinnersjanser
 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.