Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Banker og outsider

10.10.2018 20:42 Rolf-Henning Pedersen

Frivoll Borken kan mye om han fungerer som best. Stor outsider i V65-6. Foto: hesteguiden.com

V65 Bergen: Margrethe Nilsen er tilbake på gamle hjemtrakter på Geilo. Derfra sender hun to spennende hester over fjellet til Bergen. Den ene kan meget vel være banker, den andre outsider.

3 Frivoll Borken avsluttet 3-årssesongen med annenplass i Kaare Krosbys minneløp og innledet 2017 med V75-seier. Etterpå har det gått mest i moll for 5-åringen, som nå kommer tilbake etter tre måneders pause i V65-6. Er hesten forbedret?

- Som i 3-årssesongen
- 3 Frivoll Borken har det vært mye problemer med. Han har vært undersøkt utallige ganger av flere eksperter, men ingen har kunnet sette fingeren på hva som var galt. Etter pausen er han behandlet av osteopat og vært trent i galopp. Det ser ut til å ha hjulpet, og Dag-Sveinung (Dalen) kjørte et jobb i 1,31-fart på Drammen i forrige uke. Da mente han at Frivoll Borken ikke hadde vært så bra siden årsskiftet 2016/2017. Det lover bra, men jeg vil ikke ha for høye forventninger før jeg ser han prestere i løp. Outsider, sier Margrethe Nilsen til Equus.

- Et perfekt løp
26-åringen har også en annen fin traver til start i form av 6 Cool Canadian i V5-5. En hest som leverte et meget bra løp fra dødens utenpå formsterke Bad Nite Call Saul sist på Biri. Nå er selskapet flere hakk enklere.
- 6 Cool Canadian tror jeg ikke har hatt et finere løp på papiret. Han fikk et tøft løp sist, men det ser faktisk ut som han har vokst på det. Det har vært væromslag på Geilo de siste dagene og jeg fikk ikke gitt ham den siste gjennomkjøringen, men jeg håper det ikke betyr for mye. Jeg kan ikke si annet enn jeg tror han vinner, sier en optimistisk Nilsen.

Bergen arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Fristene er:
18.55: V65
20.05: V5A
20.25: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.