Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Odd tar to av to?

11.10.2018 13:45 Magne Engebretsen

So Superb er endelig frisk og møter billig lag i V65-5. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Bergen: Odd Storetvedt sender ut to hester fra stallen som begge må ha svært gode muligheter til å vinne. - Jeg håper selvfølgelig på to av to, men det finnes skjær i sjøen.

Odd Storetvedt har to meget gode stallhester til start. I 4. løp/V65-3 kommer 2 Gomnes Faks til å bli knallhardt betrodd og kommer trolig til å bli en av omgangens største favoritter:
- Hesten er veldig bra og vant lett sist, men han ble i hissigste laget. Jeg syntes faktisk han var enda bedre i den nest siste starten. Da feilet han, men leverte en flott opphenting. Det er passgang i ham fra start, men med bare to hester på strek håper jeg at han kommer seg greit av gårde og til tet. Det skal være en meget god vinnersjanse, synes Odd Storetvedt.

Endelig frisk
I 6. løp/V65-5/V5A-2/DD-1 sender han ut 8 So Superb. Hoppa vant fem av åtte starter ifjor, og Odd Storetvedt hadde Hoppederby som et hovedmål for hesten i år, men slik gikk det ikke:
- Det har blitt en sesong med masse plunder. Hun pådro seg en allergisk reaksjon og fikk byller over hele kroppen. Vi sendte prøver til Tyskland, men fikk aldri noe godt svar på hva det var. Nå er hun uansett frisk og fin igjen, og hun fungerer fint i trening. Jeg kjører ikke for fort med henne i trening, for hun er litt het i topplokket, men jeg har kjørt 1.24/3000 meter på en tiltalende måte og med en kjapp avslutning. Jeg har tro på henne, understreker Odd Storetvedt.

På spørsmål om hvilken taktikk han kommer til å velge, svarer han:
- Hoppa avgjør mye selv. Jeg håper at hun holder seg rolig og at det blir et ryggløp. Fungerer hun som hun skal, så henter hun svært mange til slutt. Det er god distanse i henne, understreker Odd Storetvedt.

Bergen arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Fristene er:
18.55: V65
20.05: V5A
20.25: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.