Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Björlifant beste sjansen

11.10.2018 14:10 Tom W. Johannessen

V64 Gävle: Ulf Ohlsson kjører på mot tall som topper fjorårets. 33 millioner i innkjørte penger er nå passert, i fjor var tallet 30 millioner. - 8 Björlifant (V64-5) er den beste sjansen torsdag, sier championkusken til Equus.

* Ulf Ohlsson vant i fjor 336 løp, før torsdagen på Gävle har han kjørt først over mål 282 ganger. Seiersprosenten i år er 17; i fjor var den 15. 
- Dette blir mitt beste år og karrieretopp. 17 i seiersprosent er jeg også veldig fornøyd med, sier Ohlsson som tar sin årlige ferie i midten av desember. Turen går til Jamaica og reisekameratene er de samme: Ulfs samboer Elin Gustavsson, tidligere profftrener, nå ATG-ekspert. Og Ulf Stenströmer og Magnus Jakobsson med koner. -
Det er den samme ligaen som det pleier å være, sier Ohlsson til Equus.MOT CHAMPIONATET: Ulf Ohlsson styrer mot sitt tredje landschampionat i Sverige på rad.
Foto: TR Media

* Her er "Uffe"'s kommentarer til hester og sjanser denne torsdagen på Gävle: 

- 10 Break The Rules (2. løp) trenes av Fredrik Palm. Jeg kjenner ikke hesten.

- 10 Global Uppermost (3. løp) er det Svante Båth som trener. Samme sak her, ingen "koll" foreløpig.

- 10 Virunga (V64-4, 17-prosenter) er også en Svante Båth-hest. Gikk bra sist. "Lurigt läge". Det er 2600, vi kan ikke ofre for mye fra start. Er i striden med klaff på løpet.

- 8 Björlifant (V65-5, 27-prosenter) var fantastisk bra da han vant nest sist. Jeg vet ikke hvorfor han hoppet sist. Går han som 14. september på Bergsåker er det en veldig god vinnersjanse. Dette er en kapabel hest. 

- 9 Valley Brodde (V64-6, 15-prosenter) har jeg aldri kjørt, Roger Walmann trener. Jeg pratet med Kenneth Haugstad i går, han var positiv. Hesten skal regnes med seierssjanse.

- 2 Running Sölebo (11. løp) kjenner jeg ikke.

* Rikard N. Skoglund er inne i en sterk sesong. Han kjører godt, og han er tilsvarende god til å informere spillerne: Jeg kjører fem og har egentlig ikke feeling for noen. 5 Acme (2. løp, Peter Grundmann) er kanskje den beste sjansen og ikke helt borte i sitt løp. Skal være bedre enn raden, sier Rikard til Equus. 

* Innleveringsfrister:
V64: 19.30
DD: 20.56

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.