Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Del din historie og vinn!

29.10.2018 17:06 Eirik Stenhaug

Del din vinnerhistorie med oss!

Norsk Rikstoto vet at det er mange som har en god vinnerhistorie fra V75. Vi ønsker å dele disse med våre kunder, og trenger ditt bidrag. Plukker vi ut din historie venter en flott premie. Og alle er med i trekningen av 5 000 kroner.

Historien trenger på ingen måte å inneholde store gevinster. Det vi ønsker er at historien har elementer av humor eller nerve relatert til en V75-gevinst. Husk: Det det som ikke er morsomt for deg, kan være morsomt for andre.

Du kan få dobbel premie*
Alle som sender inn sin historie er med i trekningen av 5 000 kroner. Blir i tillegg din historie valgt ut som en Norsk Rikstoto ønsker å fortelle, belønnes dette med 5 000 kroner. Det vil si at du da er garantert 5 000 kroner, men du kan altså vinne totalt 10 000 kroner ved å dele din vinnerhistorie!

Slik deltar du
Post din vinnerhistorie i kommentarfeltet på Norsk Rikstotos Facebook-side, eller send oss en e-post til vinner@rikstoto.no - dersom du vil skrive mer utfyllende, eller eventuelt være anonym. PS. Et morsomt og godt bilde gjør saken enda bedre. 

* Som vinner, kan du få gevinsten satt inn på din spillekonto, eller tilsendt som gavekort. Det velger du selv. Aldersgrensen for å delta er 18 år. 

Norsk Rikstoto forbeholder seg retten til å bruke historiene i kommersiell sammenheng.

Hold av 10. november! 
Da avvikles Tidenes Jackpot i V75, med minst 110 millioner kroner til en alenevinner. Banen er Sundbyholm i Eskilstuna.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.