Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Har imponert, vinner

14.09.2018 12:53 Jan Elvestad

Birger Jørgensen kjører dagens største favoritt på Charlottenlund fredag (Foto:Kanal75)

V5/V4 Charlottenlund: Hesten har imponert i hele år, det har blitt åtte seire på ti starter. Sammen med sin faste makker Birger Jørgensen kommer trolig årets niende på Charlottenlund fredag ettermiddag.

4 Knight Rider (V5-5/V4-3) har virkelig vært en plussvariant i år. Han vant de åtte første løpene i år, før han galopperte seg bort nest sist og så møtte veldig harde konkurrenter i sin siste start.
Hesten kommer til å bli stor favoritt under fredagens ettermiddagstrav på Charlottenlund, noe banens tipsekspert Carsten Bundgaard skjønner veldig godt:

- 4 Knight Rider har trolig hatt godt av det litt tøffe løpet han fikk i siste starten under Derby-helgen i Danmark. Normalt skal slike "utblåsere" spisse formen, jeg tror det er dags for en ny seiersrekke på den flotte fireåringen som trenes av dyktige Morten Juul. At rutinerte Birger Jørgensen sitter i sulkyen er heller ikke noe minus, i mine øyne er dette en sikker vinner mener Bundgaard.

Lås i V5-5/V4-2
- En duo skiller seg ut i V5-5/V4-2. 5 Apapmand og 6 Bandit Brick hever seg godt over de øvrige i løpet, det vil overraske stort om ikke en av disse to flotte hestene stikker nesa først i mål, analyserer Carsten Bundgaard.

Innleveringsfristen for V5 er kl. 16:07 mens V4 har frist kl. 16:43.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.