Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Bra form, fint spor

14.09.2018 13:00 Jan Elvestad

Vidar Hop håperExciting Chip kan lede V65-3 fra start til mål (Foto:Hesteguiden.com)

Jackpot V65 Jarlsberg: Vidar Hop er i aksjon samtlige seks V65-løp på Jarlsberg fredag. Han håper å kunne lede ett av dem fra start til mål. 

- Min beste mulighet er 1 Exciting Chip (V65-3), melder Hop.

Fine forutsetninger
- Hoppa holder fin form, møter rett selskap, og står riktig til med tanke på et fint løp underveis. 1 Exciting Chip er ok fra start, jeg vil prøve å forsvare sporet. Klarer vi teten synes jeg vi skal ha en god mulighet. Når det er sagt, hun går like fint bakfra. Nå er det imidlertid slik at teten er letteste veien til mål. Jeg kjører til start med ambisjoner.

Vidar Hop fortsetter;
- For 5 Torvald (V65-1) er distansen et stort minus. Han bruker tid på å legge seg skikkelig til, på en rask sprint vil vi trolig tape veldig mye innledningsvis. Klarer vi å sikre oss en bra premie er jeg godt fornøyd.

Stor outsider
- 1 Positano (V65-2) har fin kapasitet, men er usikker. Autostart har tidligere ikke vært noen fordel for hesten, men førstesporet kan hjelpe noe. Han er god nok til å kjempe i toppen i feilfri utgave, jeg mener det er riktig å kalle han en stor outsider.

- 7 Tracy Kronos (V65-4/V5-1) kjenner jeg ikke til dagsformen på etter pause. Vi møter noen gode konkurrenter og har et vanskelig startspor, en god premie virker som et realistisk mål.
- 9 Valle Oda (V65-5/V5-2/DD-1) har jeg ikke kjørt tidligere, men ut fra programraden ser det ut til at formen er på topp. I et åpent hoppeløp ser det ut til å være en av mange seierskandidater.
- 4 Stormbringer G.R. (V65-6/V5-3/DD-2) er det lenge siden jeg har kjørt. Jeg har ikke fått noen indikasjon på formen ennå, han må regnes på gamle meritter. Nå skal det sies at "Bullern" har hestene i fin form om dagen, det er noe spillerne skal merke seg avslutter Vidar Hop.

Innleveringsfristene:
* V65 kl. 18:55
* V5 kl. 20:05
* DD kl. 20:25
Det ligger 188 776 kroner ekstra i sekserpotten.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.