Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Annes første i V75?

15.09.2018 12:44 Magne Engebretsen

Skauga Rasken har utviklet seg suksessivt. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Forus: Så langt i år har det blitt svært respektable syv seirer på 42 starter for Anne Christiansen fra Morgedal. Lørdag kan hun vinne sitt første V75-løp sammen med gullgutten 12 Skauga Rasken i 3. løp/V75-1/V5A-3.

- Det ville vært en drøm, ingen tvil om det. Så langt har 12 Skauga Rasken i 3. løp/V75-1/V5A-3 vært som en drøm for meg. Jeg overtok ham i juni ifjor, lot ham få lang sommerferie - før jeg startet opptreningen. Det var mye passgang i ham, men etter at Agnar Svartdal sveiset spesialsko til ham, så har han fungert veldig bra balansemessig. Hesten har blitt bedre og bedre. Trivsel har vært nøkkelordet, sier Anne Christiansen. Hun har drevet med hester siden hun var 16 år. Nå er 46-åringen mer enn klar for å bokføre sin første V75-seier.

Springspor på tillegg
- Jeg synes at min hest skal ha en sjanse, men samtidig har jeg stor respekt for 14 Professor Ø.K. Det er en veldig bra hest, men han står i annen rekke på tillegg. Så håper jeg at springsporet skal hjelpe Skauga Rasken til en bra start. Han er sterk nok til å vandre litt i sporene i sisterunden, for han er flink til å holde farten til mål, fortsetter Anne Christiansen.

Tredje på hjemmebane
12 Skauga Rasken var betrodd i V75 også sist han startet, på hjemmebanen Klosterskogen 1. september. Da fikk hesten for langt fram til de fremste, men avsluttet forrykende til tredjeplass:
- Hesten travet et kjempeløp, men fikk alt for langt fram. Jeg trodde han hadde for langt fram også i den nest siste starten, på Bjerke, men da spiste han opp ledelsen til tethesten meter for meter og var fremst kort før mål. På Bjerke var jeg skikkelig nervøs. Jeg visste at vi var favorittspilt, og da blir det automatisk et større press på å lykkes. Det meste med Skauga Rasken skjer på hans premisser. Det er en drømmehest som er snill som bare det. Kunne jeg tatt ham med inn i stua, så hadde jeg gjort det - og det vet han!, avrunder Anne Christiansen.

Forus arrangerer V75, V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
14.10: V5A
15.00: V75
16.06: V4A
16.50: Dagens Dobbel
17.10: SuperTrippel

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.