Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tea er stjerna

15.09.2018 12:43 Magne Engebretsen

Ulsrud Tea blir hardt betrodd selv fra langt tillegg i V75-6. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Forus: Etter en fantastisk klasseløpshelg på Bjerke er det Forus som overtar stafettpinnen i V75. Naturlig nok er det ikke like stjernespekket etter en utladning som i helgen, men travdronninga Ulsrud Tea er på plass.

Evigunge Ulsrud Tea gjør lørdag sin 152. start i karrieren. Vinner hun L.H. Widdings æresløp, så venter seier nummer 71 i karrieren. I tillegg vil hun runde 5,9 millioner kroner i innkjørte penger. Svein Ove Wassberg sitter som vanlig i sulkyen. 9 Ulsrud Tea kommer ut fra 60 meter tillegg i V75-6 og kommer til å bli hardt betrodd, men 40 meter foran starter formsterke 6 B.B. Terje T. Geir Gudmestad kommer nok til å holde tempoet oppe for ikke å by hyperspeedige Ulsrud Tea altfor enkelt inn i matchen.

Seiersmaskin på hjemmebane
V75-publikummet får også stifte bekjentskap med 5 Van Der Meulen i V75-5. Hesten har fem strake førsteplasser sammen med Rune Wiig og står nydelig til i spor fem bak bilen.

Spennende USA-import
Frode Hamre opplevde en innbringende søndag - med mer enn 2,4 millioner kroner innkjørt på stallen. Til Forus og Stavanger tar han med seg en spennende norgesdebutant, 3-årige 10 Velvatter i V75-1. Hoppa har vunnet løp i USA og har rekord på 1.11-tallet. Det blir svært spennende å se hva hun kan prestere på direkten.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.