Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Stian: - En vinner

15.09.2018 16:02 Even Elvenes

Mørketiden nærmer seg i nord, været varierer også. Så langt er forholdene fine på banen i Harstad. Stian Pettersen skal i ilden lørdag og har flere fine sjanser. (Foto: Marion Klette).

V65/V5 Harstad: - Hun kan feile en gang underveis og like fullt vinne. 4 Sjøvoll Anna (V5-5) er min desidert beste vinnersjanse.

Stian Pettersen kjører så det ryker om i nord. I helgen besøkte han dessuten Bjerke, auksjonen og fikk se topphestene kjempe om både Kriteriet og Derby. 
- Tidligere har det vært stevner i Harstad under Klasseløpshelgen, men ikke i år. Det blir flere reiser til Oslo og Bjerke, en fantastisk opplevelse som sitter i kroppen, understreker Stian. 
- Ble det med unghester nordover?
- Minst to stykker, selv var jeg nær i å kjøpe en åring etter Dream Vacation, men ventet litt for lenge med siste budet.

Flere aktuelle
Pettersen har Sjøvoll Anna (hovedsaksbildet, foto: Marion Klette) som toppsjanse lørdag.
- Hun viste 26-fart en bit etter mål i prøveløpet, jeg har aldri kjørt en bedre i løp forbeholdt hester uten premiepenger på kontoen. Om noe trekker ned er det at hun er grønn og kan krenge litt.
- Flere gode objekter?
- 10 Polar Northug ((V65-5/DD-1) er tilbake i storform. Han var lekker sist, vi skal hente igjen 6 Kringlers Viktor, en hard oppgave. 8 Skjetnejerva (V65-4) er også aktuell for spillerne, hun har et bra løp på papiret. Favoritten 5 Stina Mi vant i imponerende stil i Bodø. Skjetnejerva har hengt med Stina Mi tidligere og vil gjøre det igjen, tipser Pettersen til Equus.

Outsidere
- Ser du muligheter for 6 I’m On Fire i V65-1 og 1 Quadro Bonanza i V65-2?
- I’m On Fire har gitt seg i tet, men trener lekkert. Jeg jakter en reise i rygg. Etter treningene å dømme handler det i det minste om en outsider. Quadro Bonanza står steintøft inne i et løp der 11 Juliano Extreme har tjent inn dobbelt så mye. Jeg er imidlertid spent på hvor langt det rekker for Quadro, han er en «fryktelig fin» hest, avslutter Pettersen.  

Frister
* V65 kl. 19:10
* V5 kl. 19:50
* Dagens Dobbel kl. 20:30

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.