Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kristine kan vinne tre

16.09.2018 19:06 Magne Engebretsen

Nonstop Rascal står nydelig til i innerspor. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Biri: - Det er lenge siden jeg hadde så mange bra sjanser. Jeg mener å ha tre gode vinnermuligheter, sier Kristine Kvasnes foran søndagsløpene.

- Det har gått bra i hele år, og nå håper jeg å gjøre det bra på hjemmebane. Jeg håper å sette standarden allerede i 1. løp/V65-1, sier Kristine Kvasnes og sikter til 1 Springlove som har vist kjempeform i det siste:
- Hun har gjort det svært bra i ny regi, og innersporet passer perfekt. Selv med Biris vinklede startvinge tror jeg på en god sjanse til å klare teten, og derfra prøver jeg å lede hele veien, sier Kristine Kvasnes.

To gode montèoppsitt
I 3. løp/V65-3 sitter hun på ryggen på 1 Nonstop Rascal. Hesten viste flott form ved å avslutte fort sist:
- Det var ikke mye om å gjøre at vi hentet igjen 2 Tuileries, men kanskje kan vi få revansjen nå? Fra innerspor er vi sikret en bra reise, og jeg har tro på ham. Nonstop Rascal kan avgjort vinne.
- 9 Lille Amare i 5. løp/V65-5/V5A-2/DD-1 er klin umulig å regne på. Har han dagen, så kan han vinne et slikt løp lett. Har han ikke dagen, så er det sjanseløst. Sist vant han med 20 meter fra 60 meter tillegg. Da hadde han til de grader dagen. I varmingen gir han ingen signaler om han har dagen eller ikke - det finner jeg først ut når starten er igang. Han er en typisk outsider som skal med på alle bonger, men med denne hesten tør jeg aldri love noe.
- 5 Valseth Fanten i 6. løp/V65-6/V5A-3/DD-2 har ikke vist noe særlig i det siste. Klarer han premie, så må det være bra.
- 1 Bovis Oda i 8. løp/V5A-5 var positiv i sitt siste løp, og jeg vet at eieren er fornøyd med henne. Hun står interessant til, og herfra kan hun være en fidus, håper Kristine Kvasnes.

Biri arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Fristene er:
18.15: V65
19.15: V5A
19.35: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.