Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tidenes Jackpot i V75

02.11.2018 12:52 Magne Engebretsen

Eskilstuna travbane kan bli arenaen hvor det spilles om tidenes V75-pott. (Foto: Kanal75.se)

Sett av 10. november! Svenske ATG og Norsk Rikstoto har gått sammen om å bygge opp verdens største premiepott i V75. Målet er at det skal være mulig for en spiller å vinne mer enn 110 millioner kroner når V75-løpene går på Eskilstuna travbane i Sverige.

- Norsk Rikstoto har hatt utbetalinger i V75 på mer enn 40 millioner kroner flere ganger, og svenske ATG har vært oppe i en gevinst på 65 millioner, men nå kan det være mulig å bryte 100-millioners-grensen. Den totale premiepotten som spillerne skal fordele kan komme opp i gedigne 170 millioner kroner, sier kommersiell direktør Carl Fredrik Stenstrøm i Norsk Rikstoto.

Samarbeid er viktig
Både Norsk Rikstoto og ATG kjemper en beinhard kamp mot utenlandske aktører i kampen om kundene. Nettopp derfor er det viktig for både Norge og Sverige å tilby attraktive produkter:
- Samarbeid over landegrensene har kommet for å bli. Samtidig var ikke denne felles V75-omgangen med Eskilstuna planlagt i vår terminliste, men med godvilje både fra Det Norske Travselskap og de to banene som arrangerer løp i Norge samme lørdag, Jarlsberg travbane og Harstad travpark, så lar denne satsingen seg gjennomføre – til beste for alle, sier en spent administrerende direktør i Norsk Rikstoto, Harald Dørum.

Potten allerede stor
Det svenske spillselskapet ATG og Norsk Rikstoto har allerede begynt å bygge opp den store potten. I omganger hvor utbetalingen skulle gått til jokerpott, går denne summen nå inn i multijackpotten 10. november. Jackpotten er allerede oppe i 76 millioner kroner. Den største summen som har ligget i en jackpot i V75 så langt er 48 millioner kroner. Jackpotten kommer i tillegg til hva spillerne satser i omgangen 10. november.

Ytterligere samarbeid
For å lage plass til tidenes Jackpot på Eskilstuna er de planlagte V75-løpene på Jarlsberg 10. november flyttet til kveldstid med start 1.l øp ca kl. 18.30. ATG og Norsk Rikstoto vil spille i felles pott også til Jarlsberg, men hovedspillet endres fra V75 til V64. Løpene på Jarlsberg kjøres med samme proposisjoner og premienivå som opprinnelig tiltenkt. Løpene på Harstad Travpark samme dag flyttes til formiddagen med start 1. løp ca. kl. 13.15.
- Jeg er overbevist om at denne løsningen gir det beste totalresultatet for hestesporten, sier Harald Dørum.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.