Espen Edvardsen er ukens gjest i LLV75. Foto: Terje Andersen

- Det løsnet, alt satt

839 000 innspilt, Espen Edvardsen opplevde en framgangsrik lørdag som ekspert på Bjerkebanen forrige helg.
- Etter en lengre periode med uflaks og dårlige vurderinger løsnet det, alt satt, sier Edvardsen i en kommentar.

V75
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 20.12.2019 10:38

- Fem andelsspill og ett «på-lag» gikk inn, det i en omgang med dobbel sjuerpott, forklarer han.  
- Du nevnte «motflyt».
- Helt rett, det er tiden der alt går på tverke, at gode objekter kommer for seint til å vinne, eller galopper som ødelegger gode spill, altså «motflyt». De aller fleste spillerne kjenner til uttrykket, poengterer Espen.

Tips hver dag i julen
Edvardsen er daglig leder i Vinnerbongen. Han omsatte for 201 000 til Bjerkebanen lørdag.
- Foran hver V75-omgang produseres et tipsbrev med full gjennomgang av alle løp. I forbindelse med julebonanza’n vil disse bli å lese gratis på rikstoto.no’s flater. Jeg håper å kunne bringe ett og annet spennende objekt.
- Snakker vi om V75’en på Momarken og Bjerke i romjulen?
- Alle dager, undestreker Espen. 

To objekter, takk!
Hva så med lørdagens V75 på banen i Drammen?
Edvardsen trekker fram sine beste ideèr. 
- Jeg har to stykker og deler dem gjerne.
- 4 Reime Kongen (V75-6) har gitt meg grått hår i høst, han har vært en «stang-ut» hest. Men formen blir bare bedre og bedre, oppgaven er spennende, og ser man bort fra at Brenne Banker er med, har Reime Kongen møtt samtlige før og beseiret dem. Et typisk «se-opp»-objekt.
Og fortsetter;
- 1 Gomnes Hans T. (V75-1) er mitt andre bud. Hesten er på vei fram i form, han elsker årstiden vi er inne i, distansen er et pluss. Om noe trekker ned er det startsporet, samt fare for å bli overfløyet og fastlåst. Jeg stoler på at Eirik Høitomt leter seg vei ut i angrep. Gomnes Hans T. er god nå.

Beste minne
Edvardsen følger norsk hestesport nøye, på spørsmålet om hans beste minne fra Drammen, er svaret duellen mellom Gylden Balder og Tekno Odin for en del år tilbake.
- Begge var fem år, de rykket fra konkurrentene i en nesten evigvarende duell. Gylden Balder vant, kusken hans Kai Johansen gråt av glede, det var et vell av følelser hos alle den dagen, avrunder Espen til Equus.