Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Matcher denne gjengen

11.02.2019 14:07 Frode Gjesdal

Folsom Line fikk 40 000 for denne seieren i et 4-årsløp på Derby-dagen. Bak skimtes Scar OG Goodman B.R.. Foto: hesteguiden.com

V65 Leangen: Folsom Line årsdebuterer etter en god 4-årssesong der han tjente 133 000 kroner. - Jeg blir ikke overrasket om han vinner direkte, sier treneren. 

Bjørn Håvard Rønningen (58) er både eier, trener og oppdretter av 5-åringen. 

7 Folsom Line (V65-1) var ute i V75-løpet Scar vant i november. Jeg trodde han skulle vinne det løpet. Da det ikke gikk satte jeg sluttstrek for sesongen og satte i gang vintertreningen. Han fikk to ukers pause fordi jeg fikk litt trøbbel med egen helse, men det tror jeg bare gjorde ham godt, sier Rønningen. 

- Vi har ikke vært på banen for hurtigkjøring - det har vært for hardt inne på Leangen, men han har virket veldig fin i intervaller og lange turer hjemme. Vi kommer nok til å ta det litt med ro første gang ut, men på kapasitet frykter jeg ikke noen av konkurrentene. Jeg setter forresten på drapropper for første gang, opplyser treneren.

- Edvard Kristiansen får være med ltt fra start, slik at de ikke havner helt sist. Klaffer det litt på veien blir jeg ikke overrasket om han vinner på direkten. Så bra er hesten, poengterer 58-åringen som også har storebroren Folsom Force på stallen. 

- Vi driver og behandler ham, men han har virket bra i trening. Årsdebut er planlagt til 25. februar, og da må Folsom Force passes på direkten, oppsummerer Bjørn Håvard Rønningen. 

Innleveringsfrister: 
V65: 18.55
V5: 19.43
DD: 20.25

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.