Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Spennende i V4Xpress

12.02.2019 13:07 Magne Engebretsen

Jolanta vant meget enkelt fra tet sist og har sjansen igjen i V4Xpress-2. (Foto: Hesteguiden.com)

V4Xpress Momarken/Jägersro: I kveld kan det lønne seg å ha på Rikstoto Direkte og få med varmingsinfo og kommentarer fra V4Xpress-2 og V4Xpress-3 på Momarken. Husk innleveringsfrist i V4Xpress klokka 20.56.

Her er litt om kveldens V4Xpress-omgang på Momarken/Jägersro og hvor banekoden er X1/91.

V4-1:
5 Diamond Hall
avsluttet godkjent, ikke mer, til annen sist. Han har tidligere vist seg sterk og god og går fra alle posisjoner. Skal ikke ha problemer med stayerdistanse.
6 Panamera elsker lange løp og viste storform da han vant over «korte» 2600 meter sist. Han stortrives i slike løp og dukker stort sett alltid opp i toppen.
11 Sevilla vant enkelt sist han testet denne distansen. Han blir blytung favoritt i Sverige, men henter han tillegg på Panamera?

V4-2:
2 Shez Elegant
skuffet stort fra tet sist i et løp Viking Ivi vant. Står flott til i dag og kan knapt få en riktigere oppgave. Formen avgjør.
3 Lady L.S. avsluttet bra til fjerde i Sverige sist og viste form. Blir en av de mest betrodde i løpet. Helt riktig motstand, men husk at hun aldri har vunnet.
6 Jolanta var meget positiv sist. Pilte til tet og vant helenkelt med krefter spart.

V4-3:
2 Olu Idole
fungerte fint i prøveløpet på 1.136. Kan nok en del bedre og er aktuell direkte.
3 Spang Linsi avsluttet bra til tredje etter fornuftig løpsopplegg og er nok moden for en real rekordforbedring i dag.
5 Stasline er tilbake etter lang pause. Husk at denne hoppa var hele nede på 1.33 over full distanse i prøveløp i april i fjor.
6 Frøyu Ravn kommer fra Nils Erik Frøhaugs stall, og han sender aldri en hest til start uten at den er godt forberedt. Dette kan gå veien direkte.
10 Koseboen gjennomførte et prøveløp på 1.36-tallet og er en spennende debutant.

V4-4:
6 Echelon
vant tre av fem starter i 2018 og var knallgod i et par av seiersløpene. Havnet umulig til og ble sliten i årsdebuten. Er trolig hesten å slå i dette feltet.
9 Capture har vunnet bare ett løp i hele karrieren, men var meget god etter tidlig galopp i sin nest siste start og har i det minste dokumentert toppform.
15 Harran Boko har stort sett blitt matchet i V75 og holder høy klasse. Var enormt bra da han «jogget» 1.13 til sikker seier i et løp på Jägersro 2. januar.

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.