Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Da Vinci BR i 5+

11.02.2019 15:52 Jean-Baptiste Lechat/Richard Ekhaugen

- Jean-Michel Bazire kusker Da Vinci BR for første gang, minner Jean-Baptiste Lechat om.

5+ Vincennes: Etter sin første seier på fransk mark sist setter Jean-Baptiste Lechat Da Vinci BR først på sitt forslag til tirsdagens 5+.

- Tirsdagens 5+ er et løp for europeiske hingster og vallaker på syv og åtte år. Løpet går over kort distanse, og jeg tror nok en gang at de utenlandske hestene bør sees med størst vinnermulighet, mener Jean-Baptiste Lechat.  

Vinner:
- 13 Da Vinci BR
vant veldig lett mot enklere motstand sist. Jean-Michel Bazire kusker for første gang, og vær trygg på at hesten blir å regne med her. En potensiell vinner.

På andre til femte:
- 5 Ready Ribb
er en sterk og god hest. Starter for første gang på Vincennes, og jeg tror han kommer til sin rett på den store banen. Toppsjanse til å være blant de tre fremste.
- 7 Champion Doré er en seriøs utfordrer. Han gjør alltid sitt beste når han får ryggløp underveis. Med et slikt løpsopplegg avslutter han fort.
- 8 Furious Francis har blitt bedre og bedre under vintermeetinget. Denne gode svenske hesten gjør her sitt tredje løp på Vincennes, og sist gikk han et veldig fint løp. En spennende outsider i løpet.
- 12 Eldrick Boko har ikke vært på topp i sine to siste løp. Jeg tror han vil prestere bedre på tirsdag siden dette blir hans tredje løp under vintermeetinget. Han er ute på sin favorittdistanse, og jeg ser ikke bort fra at han kan overraske med en fremskutt plassering dersom han har litt klaff underveis.

Reserver:
- 14 Popeye Diamant
imponerte til seier i et amatørløp for tre uker siden. Det var over 4100 meter, og han var sterk. Selv om motstanden var enklere da, tror jeg han kan levere en fin innsats på tirsdag. En outsider i dette laget.

Ranking:
13/ 5-7-8-12

Forslaget:
1. plass: 13
2. plass: 5-7-8-12
3. plass: 5-7-8-12
4. plass: 5-7-8-12
5. plass: 5-7-8-12

Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Innleveringsfrist i tirsdagens 5+ er kl. 13:45.
Løpet vises på RD og VG.no.

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.