Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Tette starter går fint

13.02.2019 14:17 Frode Gjesdal

Trø Hera har fått løp i kroppen. Foto: hesteguiden.com

V75 Bonus/DD Bjerke: Trø Hera spurtet inn til annenplass i V75 på Forus lørdag. - Tette starter skal ikke være noe problem. Jeg venter henne forbedret onsdag, sier Kristin Bjørbæk Jessen. 

Hun har med seg to av de sju stallhestene til Bjerke onsdag. Først ut er en kapabel årsdebutant. 

- 10 Goodman B.R. (V75-5) var syk i løpet 15. desember og fikk to uker fri rundt jule. Han har trent på bra en periode nå, og har fått et rolig hurtigarbeid på banen. Jeg er glad for bakspor. Han kan bli litt "busete" bak bilen, og må lære seg å gå i rygg. Planen er å kjøre bakfra, og forhåpentligvis ha full fart i mål. Så får vi se hvor langt det rekker, sier treneren.  

- 11 Trø Hera (V75-6/DD-1) var litt "halvdau" underveis i løpet på Forus, men hun gikk bra til mål. Hun spiser og drikker godt når hun er på tur, så tette starter skal normalt ikke by på problemer. Jeg tror hun er forbedret med løp i kroppen. Eventuelt tung bane er nok en fordel for henne, selv om jeg foretrekker en fin bane med tanke på hestenes beintøy. Hun går mot en spennende vår i hoppeløpene. Hun liker seg på Bjerke, og jeg har tro på henne, selv om hun møter Kiro Bia Balderina, oppsummerer Kristin Bjørbæk Jessen. 

Innleveringsfrister: 
V75: 19.00
DD: 20.40

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.