Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Mye bedre enn raden

11.01.2019 14:05 Magne Engebretsen

Denne hesten er i mye bedre form enn hva programraden indikerer. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Biri: Raden er dårlig, men hesten er i adskillig bedre form enn hva de siste resultatene indikerer: - Hun hadde vært på trippelen uten galopp sist, sier treneren.

Bjørn Larsen tar turen fra Jarlsberg til Biri fredag for å sende ut 6 S.J.'s Victoria i 4. løp/V65-3. Hoppa har så langt vunnet 10 av 74 starter i karrieren, Ifjor ble det ingen seier, men i den siste starten - i et V75-løp i Drammen 22. desember - viste den tøffe hoppa klar fremgang:
- Jeg skal ikke si at hun hadde vunnet, men hun hadde i det minste vært på trippelen. Formen er mye bedre enn hva raden indikerer. Hun har jo alltid hatt styrken som sitt våpen, og hun har hatt en god evne til å holde farta til mål. Jeg synes dette løpet virker åpent, og jeg blir ikke overrasket om hun kjemper helt i toppen, sier Bjørn Larsen om hoppa som har blitt ni år.
- Hun skal konkurrere med fire sko, det passer fint, selv om hun nok er aller best uten sko på beina. Vi har hatt gode treningsforhold i vinter, og hun er godt forberedt. Jeg ville hatt henne med på V65-bongen, sier Bjørn Larsen om hoppa som Erlend Rennesvik skal kuske.

Biri arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Fristene er:
18.55: V65
20.05: V5A
20.25: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.