Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Øyvind kjører Ford

11.01.2019 14:05 Rolf-Henning Pedersen

Hr. Ford og Øyvind Ruttenborg er en sammensveiset ekvipasje. Foto: hesteguiden.com

V65 Biri: Øyvind Ruttenborg skal i aksjon fem ganger på hjemmebane, men det er en hest han har store ambisjoner om å vinne med. En hest som han varsler ny taktikk med.

4 Hr. Ford i V65-5 er en spesiell hest som trives utmerket med Øyvind Ruttenborg i førersetet. Vallaken er av den spesielle typen som normalt må spare speeden fra start, og heller gasse til slutt.
- Ja, det er normalt taktikken med 4 Hr. Ford, men nå er det snakk om sprint og et perfekt startspor bak vingen. Da tror jeg vi prøver en mer offensiv styring. Ford er rask, og formen er glimrende. Hans to nederlag har begge vært i V75. På Leangen ble han for stri, og jeg måtte angripe for tidlig. I Drammen ble alt feil, og innsatsen kan bare glemmes. Sist var han veldig god, så jeg har seiersambisjoner, sier Ruttenborg til Equus.

Leter etter formen
Hans øvrige oppsit er alle hester som kan en del, men som leter etter formen.
- 1 Rhett Butler H i V65-2 var jeg veldig skuffet over sist. Han var meget tung i kroppen etter pause. Hesten viste framgang i trening mandag, men fin premie er foreløpig målet.
- 9 Doctor Joe i V65-4 hadde heller ikke så mye å by på etter pause sist. Her står han til for å smyge med innvendig, og da kan det bli premie. Kanskje siste trippelplass med maks klaff.

Skoløs framme nå?
- 4 Tøffe Tora
i V5-4 har fin kapasitet, men er meget usikker og svært vanskelig å få feilfritt rundt banen. Vi er inne på tanken om å kløre uten framsko for første gang, og jeg tror det kan ha positiv innvirkning. Feilfritt er hun bra, og da skal hun regnes som outsider.
- 6 Loutanic i V5-5 skallet i vingen og galopperte sist etter lang pause. Han galopperte en gang til i angrep, og viste at formen er bedre enn raden. Hesten er usikker, men feilfritt skal han regnes som outsider, mener Øyvind Ruttenborg.

Innleveringsfrister Biri.
V65: 18.55
V5: 20.05
DD: 20.25

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.