Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Victory Island fra Steen

11.01.2019 10:46 Tom W. Johannessen

Steen Juul - som vanlig sentral i Danmark og veldig sjelden seiersløs på Charlottenlund.

V5/V4 Charlottenlund: Steen Juul er som alltid høyaktuell. - 5 Victory Island (V5-5/V4-3) er en stor sjanse, sier Steen til Equus. 

* Her er Steen Juuls kommentarer til hester og sjanser på hjemmebanen fredag ettermiddag: 

- 11 Corinna Tinghøj
(1. løp) står; han er outj 40 meter bak. En foreløpig ustabil hest. Dette ser vanskelig ut, men hun kan være en liten outsider.

- 11 Catchmeifyoucan (V5-2) er også i min trening. Presterer jevnt. Satt fast sist som tredje på Charlottenlund. Sporet er dårlig, han er outsiderbetont herfra. Men hesten er god nok.

- 8 Wilma Laser (V5-3/V4-1) kjørte jeg en gang i sommer. Har hatt pause, og jeg har ikke kontroll på formen. Jette Michaelsen trener.

- 4 Armstrong Laser (V5-4/V4-2) kommer også fra Jette Michaelsen. Jeg har aldri kjørt hesten. Jeg vet at den kan trøble på svingene. Kan kanskje være en liten outsider.

- 5 Victorys Island (V5-5/V4-3) har vunnet ni av 21 starter og gått riktig godt. Var litt for ambisiøs på Halmstad 23. desember. Vi endrer litt på utstyret i dag. Her klemmer jeg til og regner med å komme foran. Som sagt en stor vinnersjanse og min klart beste i dag. 11 Catchmeifyoucan (V5-2) er den nest beste sjansen hvis jeg skal rangere.

- 13 Palermo Tårs (8. løp) står hardt til på 60 meter. Har gått flest løp i monté. Formen er god og hesten er ærlig og gjør sitt beste. Egentlig vanskelig å sette inn her, men det ser litt vanskelig ut.

* Ken Ecce kjører som Steen Juul på hjemmebane. Han blinker ut egentrente 5 Dinard (1. løp) og 11 Beatriz (V5-3/V4-1, Christian Lindhardt trener) som sine beste sjanser i dag: - Dinard er hurtig fra start og er stabil. Kan gå fortere enn kvaltiden og har en god mulighet. Beatriz har jeg ikke kjørt før, men vet at dette er en god hest. Ble toer på sterk tid for Peter Ingves på Jägersro i siste start. Regnes med en god vinnersjanse, sier Ken Ecce til Equus. 
 
* Innleveringsfrister:
V5: 16.07
V4: 16.43
Banekode: 33


Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.